Ex-nora îi crede nevinovaţi pe soţii Rupa

1,740
DISTRIBUIE

O potenţială noră i-a băgat la pîrnaie, dar altele două îi apără şi jelesc.
Olga a fost măritată cu un copil adoptiv al Anei şi al lui Ion Rupa, iar acum a rămas singura matură la casa lor, ca să aibă grijă de copii şi de gospodărie. Azi a venit cu unul dintre băieţi, Sergiu, la poarta închisorii, ca să ceară eliberarea victimelor unui dosar fabricat.


Ion şi Ana Rupa sunt acuzaţi de trafic de persoane, după ce viitoarea lor noră s-a plînsă că au dus-o în Rusia la cerşit. Acum fata şi-a luat cuvintele înapoi, dar potenţialii socri rămîn după gratii.


A vrut să-şi însoare al doilea băiat (din cinci), dar viitoarea noră, întoarsă de la Moscova, l-a reclamat la poliţie pentru trafic de persoane. Acum degeaba şi-a luat cuvintele înapoi, că ambii socri au fost întemniţaţi de cîteva luni şi nu se ştie dacă vor putea ieşi degrabă.

Acasă au rămas nesupravegheaţi mai mulţi copii minori

2 COMENTARII

  1. Baiiii baaiiiii baaiiii!!!! Judecatori corupti shi mafioti!!!! Nau nici un pic de rusine shi stima!!!! Doamne fereste ce se face in R.M. Potopul oameni buni si nu altceva!!!!! Desteprul asta de judecator impreuna cu procurorul shi cei din politie care au luAt banii adunati de catre aceasta familie— asa de minutsa frumushel sa mearga ei Akolo la inchisoare sa ii tie vrio doua-trei luni!!! Sa vada ei cu ce floricele la fund o sa iasa de acolo… Tigani tigani… Treaba lor!!! Prin natia asta moldoveneasca sint de zeci dw ori oameni mai rai… Ca spre exemplu insusi procurorii!!! Judecatorii!!! Politia!!!! Draciii , nu altceva!!!!!! A da dumnezeu liniste in qceasta familie!!! Vorbele tale Brega,, AFARA!!!!! NU SPURCATI NATIUNEA!!!!!,, – catre toate justitia ma adresez!!!!!

  2. Stimati rromi, din primul video, VA ROG LUATI LA STANA SI PE JUDECATORUL DIN PRIMUL VIDEO, vai de capul lui… sincer, eu cred ca orice actiune facuta in instanta are un temei legal, de ce nu spune asa ceva?oare, in pula mea, este greu sa-i spui lui Brega ca uite este asa un articol din asa infundatura care imi permite asta , asa ca sa ti-ai luat camera si te-ai dus in sula? Sincer, e de rasul lumii…
    Ins acomentez actiunile judecatorului: art. 32 cod procedura penala, permite sa fie judecat in cabinet.
    Art. 57 Cod Procedura Penala: alio lume Organul de urmarire penala cu ce s-a ocupat? incompetent? eu zic ca e incompetent!
    Stau acasa minorii singuri, jalnic, ce cauta ei acasa? sa fie dusi la internat, sau gata acolo statul nu are bani sa cheltuie pe ei? Voua nu va pare ca e un fel de discriminare? ca e o batjocura fata de copii?
    Nu sustin sotii Rupa , multe pot fi pe lumea asta… sa fie un procez public sa putem intelege ca nu e vorba de discriminare, motivul fiind ca sunt rromi(tigani)

SCRIE UN MESAJ