Polițiștii și “misiunea specială”

994
DISTRIBUIE

sub pretextul că ar fi în misiune specială, un echipaj al poliției rutiere a parcat mașină chiar în intersecție și opreau fără niciun stres mașinile. am întrebat de ce au parcat acolo și am primit un răspuns ambiguu. era o urgență, au fost nevoiți și mașinile sunt parcate regulamentar. mașinile oprite staționau tot în intersecție.

25 octombrie 2011, Chișinău

3 COMENTARII

  1. Doamne fereste la ce zile am ajuns, un ris de jurnalist sa se apropie de un politist si sa-l daie la socoteala… ce cata el acolo, cine i-a dat voie… si politistu da lamuriri ca la superiorul sau… mda, asta se numeste cel mai inalt nivel de democratie…. hahaha… mor de ris, au transformat politia in niste boboci ascultatori….

  2. vasea, rîs se spune la musori. mai ales la cei care stau şi cerşesc pe marginea străzii. de ce ai sărit cu comentarii, sau eşti şi tu un musor? ;)))

  3. oameni buni cautativa de treaba si nu distrageti oamenii de la lucru. Daca ti s-a confirmat la 902 ka este totul regulamentar du-te de acolo si stresa. Brega ista deja provoaca voma la spectatori. Mai cauta si alteceva. Daca esti jurnalist pai da dovada de profesionalism dar nu de bicism.

SCRIE UN MESAJ