Produse cu termen expirat la Vadul lui Vodă

1,340
DISTRIBUIE

imaginile video au fost filmate de mine personal cu camera ascunsa luna iunie-iulie, sotia a cumparat guma de mestecat “dirol” cu termenul 15.06.2011 valabilitatea 9 luni, (rau ca nu am filmat termenul de pe eticheta), vinzatoarea a spus ca le-a primit cu doua zile in urma. Apoi m-am dus eu personal peste o saptamina sa fac o cumparatura de control, a aceluias produs “dirol” si din nou aceleasi gume de mestecat cu termenul expirat si aceeasi minciuna (am primit cu 2 zile in urma gumele). am fost si a treia saptamina, dar din pacate (pentru mine ca nam filmat si o a treia minciuna, avea sa fie culmea deja si din fericire ca nu sa otravit lumea) a ramas o singura cutie de “dirol” cu termenul bun. Acum ma intreb sau au fost vindute sau scoase din vinzare sau date de pomana gratis copiilor.
am mai cumparat rulada cu termenul expirat de 2 zile, tot cu camera ascunsa am fost, rau ca nu s-a vazut zimbetul pina la urechi a vinzatoarei cind am intrebat de condica)))).
Toate materialele video au fost filmate la vadul lui voda de mine personal, ma numesc veaceslav calancea, 28 ani, locuiesc in vadul lui voda

NICIUN COMENTARIU

SCRIE UN MESAJ