Primăria le-a ţinut lucrurile în mucegai

0
DISTRIBUIE

La aproape trei luni de la ridicarea forţată din PMAN, protestatarul Tudor Pînzari a putut să-şi vadă lucrurile luate de angajaţii primăriei, la ordinul executorului judecătoresc Bănărescu, sub supravegherea poliţiei municipale. O parte dintre lucruri au dispărut, altele s-au distrus din cauza condiţiilor în care n-au fost păstrate. L-a fel s-a întîmplat şi cu averea lu John Onoje, evacuat şi el cu tot cu cort din faţa Guvernului pe 26 aprilie 2012.

Tudor Pînzari, cu nevasta, Galina, fiica, Valeria și nepoata, Gabriela, au pichetat miercuri dimineață primăria Chișinău, ca să ceară înapoi lucrurile însușite pe 26 aprilie 2012.

Au fost primiți de un funcționar abia după ce au dat busna.

2 COMENTARII

  1. Ujasnii ujas.Numai la Moldova liberala pot fi asa porcarii.La celalt razboi,dute Tudore si lupta iara pentru guvernantii.Rumene bolfe mai are functionara primariei.Insa puteti sa va mindtiti ca la nivelul parlamentului,dupa spusele lui M.Ghimpu nu este coruptie.Corupti sint de la Tudor pina la acea cu falcile rumene,dar mai sus nui.Iaca asa.Votati PL si personal pe Dorica.

SCRIE UN MESAJ