Serviciu de taxi la sat, acum şi în Moldova!

2,238
DISTRIBUIE

Serviciu de taxi la sat. Acum și în Republica Moldova. Locuitorii satului Mereni, Anenii Noi pot comanda non-stop la poartă un taxi pentru a pleca la biserică, la discotecă, la rude sau la amante, atât în sat cât și în afara lui.

În satul Mereni, raionul Anenii Noi a apărut primul serviciu de taxi rural din Republica Moldova. Ideea îi aparține unui tânăr antreprenor în vârstă de 30 de ani, motivat să-și deschidă afacerea chiar de consătenii săi.

„Fiind băștinaș și locuitor al satului Mereni, foarte des, practic în fiecare zi vedeam prin sat o mașină-două de taxi de la Chișinău. De aici a venit ideea că ar fi bine să avem mașinile noastre care să presteze servicii de taximetrie” spune Pavel Ursu, tânărul admnistrator al serviciului de taxi Mereni.

„Reacția a fost de bucurie că feciorul vrea ceva să facă, pentru că mereu i-am învățat că dacă vor ceva să facă, trebuie să se gândească în primul la rând la scop, după care și la rezultat”, declară mama lui Pavel, adăugând că ideea fiului de a deschide o asemenea afacere a fost pentru ea o „într-adevăr o surpriză”.
Continuare pe: http://artificii.wordpress.com/2011/03/11/serviciu-de-taxi-la-sat-acum-si-in-moldova/
Autor: Denis Zavorotnîi

NICIUN COMENTARIU

SCRIE UN MESAJ