O bunică e supărată rău pe comunişti

0
DISTRIBUIE

Tamara Ştefănescu Damian s-a născut în Oltenia, dar a trăit toată viaţa la Văsieni, într-un sat din raionul Ialoveni, lîngă Chişinău. Acolo a fost martor şi victimă a celor mai importante evenimente şi procese istorice. Acum zace la pat şi aşteaptă măcar să sune copiii şi nepoţii.

4 COMENTARII

 1. sa culegeti toate ,toate mrturiile acelei femei inainte dea muri !

  toate marturiile crimelor comunistilor stalinistilor=criminalii !

  criminalii comunisti si stalinisti ce neau distrus tara si oamenii ei in favorul celei mai brutale,criminale natiuni ai lumii,Russia !

  criminalii de comunisti si stalinisti ce inca si acum cer voturile romanilor deai distruge si mai mult in tara lor !

 2. жалко что таких свидетелей становится все меньше! спасибо за репортаж!

 3. stiii ce licifer ian mai taci acolo ca mie fix asta si bunicii imi povesteau si imi povesteste si daca bunicii tai tiau spus ca au fost batuti de romani intreabai de ce?
  o sa-ti raspunda sau ca o furat ceva sau altceva si de asta iau batut ca niste oameni care is drepti se multumeste cu ceea ce are dar niste oameni ce fura intotdeauna nu-s multumiti de puterea care ii pedepseste …nu stiu ce tsia povestit bunicii dar una stiu…l-eo spalat creierii si tu stai si ii crezi …m-am saturat de un popor prostanac ce nu stie de unde isi are originile si ce crede in toata prostia

 4. Toti strainii sunt cu intentii rele cind ne ocupa paminturile, au fost din Roma antica care ne-au distrus limba noastra si ne-au romanizat, pina atunci am fost o tara mare si puternica, apoi romanii neau luat pamintul si au numit tara ceee Romania mare, dupa ce ne-au lasat doar o jumatate din ce afost, apoi au venit turcii si pina azi avem neintelegere cu autonomia Gagauza, apoi au fost rusia care sa folosit de noi, apoi iar romanii care ne-au vindut URSSului, iar URSSul ne-a mai rupt ceva pamint si a dat Ucrainei. Dar acum cind suntem un Stat neutru si independent iarasi ne vindem pamintul cum a fost cazul cu Palanca. Si dupa toate astea se gaseste o multime care iubeste Rusia,Turcia, o multime care se cred Romani, dar foarte putini care inteleg realitatea si sunt patrioti ai tarisoarei care a mai ramas pe nume RM. Imi pare rau de voi…

SCRIE UN MESAJ