Un businessman fură din spațiul public la Șoldănești

1,806
DISTRIBUIE

De aproape 10 ani Ion Vâhristiuc deteriorează spațiul public din jurul blocului de pe str. 31 august nr. 18 (strada principal a orașului Șoldănești)

Au fost scrise nenumărate cereri și plângeri la primărie din cauza gunoiului și a gălăgiei create de uzina de fortan a acestuia,însă primarul Orașului, Alexandru Tinică, ori a pierdut cererile,ori pur și simplu nu a luat în considerație … Locatarii sunt mereu trimiși de către primărie să-și resolve personal problemele cu Ion Vâhristiuc, din păcate nu s-a ajuns niciodată la un numitor comun. Haosul continuă, iar Ion nu pare a fi stresat în vreun fel de problemele pe care le cauzează vecinilor săi.

Un morman de gunoi din urma construcțiilor sale veșnice este situat chiar alături de grădinița “Mărțișor”, iar scuza de ani de zile este că i s-au stricat utilajele și nu-și poate aduna gunoaiele și elementele de construcție împrăștiate peste tot în jurul blocului.

Câteva plăci de beton sunt așezate chiar pe fântânile de canalizare de aproape un an, din această cauză cei de la I.M. “Regia Apă-Șoldănești” nu au posibilitatea de a curăța canalizația, prin urmare subsolul blocului este inundat în totalitate…

La cererea locatarilor au fost făcute adunări și consiliul primăriei Șoldănești spune că spațiul din jurul blocului este arendat de către Ion Vâhristiuc. Dar oare acesta are dreptul de a face toate acestea ?!

Toți ce traversează orașul pe strada principal observă ce se petrece aici, numai primarul trecând zilnic de două ori pe aici nu observă nimic,ori nu-i pasă .
Locatarii deja nu mai au puteri să lupte cu această problem, de 10 ani aceștia au făcut nenumărate încercări de a opri dezastrul creat de vecinul lor, însă nu au reușit nimic… Oare cât va mai dura așa ?

Tavy

3 COMENTARII

  1. păi dl Vâhristiuc se comportă ca la mama în ogradă. Apropo, reporterul nu a vorbit şi de faptul că, înainte de a-şi extinde acareturile dl Vâhristiuc, blocul avea intrarea în curte nişte scări mari, ceea ce îi dădea blocului respectiv o imagine….. în urma negocierii dl-ui Vâhristiuc cu consiliul local, aceştia din urmă i-au permis dl-ui Vâhristiuc să ocupe jumătate din scări, iar dl Vâhristiuc a ocupat toată lăţimea scărilor…..aşa că, locuitorii blocului respectiv au fost nevoiţi o perioada să intre în curtea blocului pe cărări, până dl Vâhristiuc a făcut trotuarul prezentat in filmuleţ. Pur şi simplu în Şoldăneşti o mână se spală pe alta şi toţi mănâncă dintr-o treucă: mă refer la “afaceriştii” de acolo şi conducerea primăriei şi a altor instituţii.

  2. Sunt curios,oare ce trebuie să face acești oameni ca să fie liniște și curățenie în jurul blocului acestora?
    Elementele sale de construcție aruncate “la mișto” pe lângă bloc sunt un pericol mare pentru copii locatarilor,aceștia fiind interesați de a se juca prin preajma bucăților de beton de mare tonaj,cine știe ce se poate întâmpla …

  3. Intradevar prin preajma blocului e un dezastru ,copii nu au unde se juca si nici nu avem la cine ne adresa deoarece celor de la conducere le este indifirent ce se intimpla si unde nu ne-am adresa ei spun ca nu e in competenta lor.Sfatuiti-ne va rog unde am putea sa ne adresam.

SCRIE UN MESAJ