Union Fenosa a răspuns cu kalaşnikov la protest!

1,143
DISTRIBUIE

Protestul a avut loc pe 23 ianuarie 2010, ora 11, pe un ger de –20 de grade Celsius.

www.Curaj.MD

7 COMENTARII

 1. “Eu m-am chişăt tăt!” Curaj! :))))))))) Bravo pentru acţiune! Sperăm că se vor corecta, altfel data viitoare vin şi eu 😀

 2. Zic asta din Canada;
  NO Fucking with the people !

  NO va bateti joc de oameni excrocilor ,comunistilor ,stalinistilor !

  Take your fucking guns and shovle into your fucking ass,communists ass !

  Domnul sa fie cu voi si sa va apere pe cei ce protestati si aparati legile,publicul si tara de asa criminali ,corupti si hoti !

  Criminali ,corupti si hoti ce isi bat joc de oameni,de legi,de tara ,de Dumnezeu !

 3. Tre sa ne mobiluzam prin diverse metode si sa luptam impotriva acestor monopolisti (Fenosa, Termocom, Moldova gaz s. a). Sa scoatem in evidenta diversele cazuri de vadite abuzuri, sa apelam la instantele de conducere (parlament, guvern presedintie), sa protestam in diverse feluri. Bravo, baietii de la Curaj. Nu prea a stiut lumea, cred eu, de un astfel de protest. Poate veneau mai multi. Pentru ca fiecare cetatean a fost afectat , mai mult sau mai putin, de “activitatea” acestui monoplist Fenosa, Probabil ar trebui sa ne organizam mai bine pentru al dobora. Mai ales acum cand, in cardasie cu ANRE, a ridicat (iar neargumentat) tariful. Doar e cert, ca-i unicul agent ce produce un produs de stricta necesitate, fara electricitate nu poti exista, pur si simplu. E tot atat de vitala ca si cu painea sau apa. Tre sa insistam sa se revada legislatia in acest domeniu. E , pur si simlu, o crima ceia ce se face cu aceste monopluri.

 4. dejeaba ca fenosa nui produce nimic produc ceturile fenosa doar transporta sa explice de ce au fost alungati din alte tari ca sa vier sa puie laba pe retelele din modova???????????????????

SCRIE UN MESAJ