Nu pot împărţi copiii

2,660
DISTRIBUIE

Maria Colța de la Cărpineni, Hîncești a fost plecată o vreme în Italia, iar la întoarcere n-a mai găsit limbă comună cu soțul, Andrei. El a cerut divorț și lipsirea ei de drepturi părintești. A obținut doar pensie alimentară de 2500 MDL pe lună și tutela copiilor, fată de 16 și băiat de 10 ani

 • Ion Secu, soţul
 • Maria Colţa, soţia

[9 aprilie 2012] Autoritățile nu o ajută să-și salveze familia

Maria Colța de la Cărpineni se zbate de ceva vreme să-și salveze copiii, după ce familia i s-a spart cînd ea a plecat la muncă în Italia. Chiar dacă au promis că vor interveni, autoritățile raionale se fac că se află în treabă.
————————————
Mama copiilor se plange că nu mai poate să-şi vadă copiii și nici să intre în casa lor comună. Nici poliția și procuratura raională nu o ajută.
Primarul din sat, Ion Cărpineanu, strînge din umeri, conflictul e în spațiu privat, nu pe domeniul public.

5 COMENTARII

 1. venita din Italy in r- molcovi,iar in r- molcovi ,are un brat de harturii ! un stat fantom si criminallo,unde legea e doar pe hartie si pe vorba;marshhhhhh fa !

  faa,dute din colo,dute dincoa,aruncate si in fata t
  renului,dar dute !!!

  hBar nammm,daca voi romanii or moldovasii admirati ca IO,IO din cadanda tarile cu legi sevire care si care protecteaza AVORTURILE !

  avorturile ,de a nu mai aduce pe lume asa finte ca sii Signiora respectiva !
  nimic nu zic de fii ei decat ;niste orfani si niste victime a unei tari fantom !

 2. Ar trebui s-ai agute Brega, cu svat ,cu trai , si poate il duce pe el la Italia. Dupa compartamentul ei, nu stiu citi ani au copiii , dar pare ca nu prea nevoie de ea/ Posibil ca nu are bani se perfecteze documente pentru retur in Italia si face circ.

 3. Multumim reporeterului pentru curajul pe care il are , a dat si da dovada de curaj, si este bine ca filmeaza ca poporul sa vada bine se se petrece in jurul lor , te felicit si iti doresc sucex in meseria pe care o ai …

 4. Da, domnisorica este dura de tot…cine stie care este adevarul la mijloc. Dar cum ii spune mamei sale Doamna, sa-i fie rusine…este totusi mama ei…nu sunt de partea sotului.

SCRIE UN MESAJ