A luat apă-n gură cu mașina parcată ilegal

1,357
DISTRIBUIE

Polițistul care vîna la colț a luat apă-n gură, conștient fiind că orice-ar spune e împotriva lui și a MAI.

2 COMENTARII

 1. Oleg fii atent nu vezi ci i so inrosit ochii ca la buhai tear lua in coarne ca ei stricat vinatul in ajun de craciun iti dai sama cei facut no sa aiba pe masa fripturica si cotlete……il fugareste femeisa de acasa.

 2. De ce Rusia nu doreste si nu a dorit niciodata ca ROMANIA sa se unifice ?!

  Sunt trei motive mari si late care ar aduce numai necazuri marelui Urs de la Est:

  1) Rusia nu doreste unirea cu R.M pentru o astfel de unificare ar produce un efect de domino si foarte posibil, ca celelate provincii istorice romanesti in care si acum sunt populatii active romane sa doreasca acelasi lucru. Un astfel de precedent pune in pericol, atat Basarabia Veche (Bugeac) , Cadrilaterul, Pocutia, Timocul, Voievodina cat si chiar tinutul de la Dunare la Tisa. De ce credeti ca presedintele Basescu spunea ca tara noastra e inconjurata de romani?, pentru simplu fapt ca toti vecinii nostri, dar chiar toti!, au rupt cate o bucatica din tara noastra, iar RUSIA a rupt cea mai mare bucata. Adevarul este ca, de peste tot din jurul nostru avem de recuperat pamanturi pe care politicienti nu au reusit sa le pastreze si l-eau cedat poate prea usor.

  2) Un astfel de domino ar face valuri mari si in Ucraina, care nu numai ca ar pierde o parte din teritoriul sau care de fapt nu a fost niciodata al sau, dar ar duce la o rupere in doua a tarii, in Ucraiana de vest si cea de est. Cea care ar vrea in UE si cea care nu ar vrea si s-ar intoarce catre Rusia. Acest scenariu iar nu e favorabil Rusiei , pe principiul cu cat e mai mare Ucraina cu atat e mai bine, ca zona de Buffer intre Vest si Est.

  3) Un scenariu in care ROMANIA ar recupera teritoriile istorice precizate, nu numai ca ar incomoda toti vecinii nostri, cea ce intelege RUSIA prin `turbulente in zona `,dar noua tara ROMANIA ar avea potentialul ca pana in zece ani sa devina a treia putere Europeana.
  Cea ce e iar foarte defavorabil Rusiei in special.

  Acum ati inteles? E simplu, o tara rupta si mica e mai usor de controlat. Iar noi nu ne putem recupera cea ce e al nostru pentru ca `destabilizam zona`- adica raman vecinii nostrii fara pamanturile noastre de pe care au prosperat atat timp si cu care s-au invatat atat de bine.

  Eu spun, ca acest effect de domino trebuie sa se produca si se va produce.

  Trimite si fa acest mesaj auzit, e vremea sa ne unficam nemul.

  “ Vom fi ce-am fost si mai mult decat atat”

SCRIE UN MESAJ