Emisiune realizată de Oleg Brega
la postul de televiziune JurnalTV

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

5 Responses to “Inamicul Public din 30 aprilie 2012”

 1. Igor
  26. Nov, 2011 at 11:17 #

  Bai oleg, singur afirmi ca capitala Moldovei a fos in Iasi, si la urma afirmi ca suntem romini, din contra ei sunt moldoveni si limba e moldoveneasca, insasi rominii vorbesc moldoveneasca.

 2. maria
  26. Nov, 2011 at 21:00 #

  in sfirsit , un proces just , inteleg ca pentru multi , sensul la exprimare libera este o confuzie totala, perceputa mai des ca un haos , liber sa facem ce vrem , vreau , insult vreau respect , vreau sa urasc , urasc si putini isi dau seama ca cu libertatea alaturi sta si obligatia si responsabilitatea cetateanului si dreptul altui ce il insulti. Sint de acord cu despagubiri materiale, anume sa plateasca banesc , asta nu-i un profit din partea celui pagubit , dar o pedeapsa justa , ca se simte cel mai bine insultatorul ori responsabilul. Felicitari Oleg Brega!

 3. pisa_prispa
  02. May, 2012 at 11:32 #

  nu exista limba moldoveneasca

 4. Corcinschi
  02. May, 2012 at 11:53 #

  Conform Constitutie RM art. 13 aliniatul (1) spune Limba de stat a Republicii Moldova este limba moldovenească, funcţionînd pe baza grafiei latine.

 5. Vlad
  07. May, 2012 at 16:11 #

  Pe asta o ştiu toţi cei versaţi, dar află şi d-ta că în Constituţie e un fals. Denumirea corectă a limbii este ROMÂNĂ. Să-ţi intre bine în cap acest adevăr. Aşa o numesc toţi lingviştii notorii din lume. Politicienii noştri “docţi” sunt cei care au botezat-o “moldovenească”. Înainte de a cita din Constituţie mai bine consultă literatura de specialitate. Lingvistica nu e politică, ci ştiinţă. Un om cultivat şi bine informat nu operează cu noţiuni inventate de politicieni, ci apelează la adevărurile ştiinţifice.