dreptate

Crima de la Nistru. Principalul suspect cere achitarea

Un proces ciudat, tergiversat citiva ani, s-a incheiat in mod neasteptat, public, transmis in direct, cu permisiunea celor trei magistrati de la Floresti

Procurorul a schimbat subit învinuirea lui Balanici şi a cerut o pedeapsă simbolică, iar el chiar se declară nevinovat şi cere achitarea. Complicele lui e uimit că ajunge principalul învinuit, i s-au cerut 18 ani de închisoare!
Judecătoria Floreşti se va pronunţa în curînd pe acest caz.

2 gânduri despre „Crima de la Nistru. Principalul suspect cere achitarea

  1. ATENTIE!!! VERIFICATI. IN VARA ANULUI TRECUT 2018 BALANICI OCTAVIAN A MERS LA ODIHNA LA MARE IN TURCIA CU PROCURORUL RAIONULUI SOLDANESTI POPA ION, ACHITIND DIN BANI PROPRII TOATE CHELTUIELILE. INTREBARE? CU CE SCOP? EVIDENT. POPA ION E MESTER LA SCOS BASMA CURATA DIN INFRACTIUNI. BINEINTELES… CU BANI MULTI!

    Apreciază

    1. Urmaresc procesul de la inceput , procesul este tergiversat intentionat , de la inceput sa anchetat cazul neprofesionist , banuitul in cauza a fost retinut pe aeroportul international Chisinau cu catva timp dupa crima , cercetat in libertate , persoanele responsabile de acest caz aveti demnitate de a lua o decizie conform legii , doamnei Eugenia multa sanatate respect pentru curajul dumneaei de a infrunta singura atatea obstacole , maine aceste persoana pot fi un pericol pentru alticineva , astept sa vad decizia finala ……..?

      Apreciază

Lasă un comentariu