“Oamenii legii” · civic · dreptate

Am facut plîngere penală cu video pe DVD

Azi se împlineşte o lună de cînd am fost amendat de un echipaj de poliţie rutieră pentru că-i filmam cum operează cu radarul în capătul Pasajului Basarab din Bucureşti.

Tocmai azi am mers la Poliţia Capitalei şi la Parchetul de sector să înregistrez o plîngere disciplinară şi una penală pe numele tuturor celor implicaţi care m-au reţinut, intimidat, percheziţionat şi amendat ilegal pe 5 mai 2019

Am fost sechestrat şi buzunărit de poliţia cu radar

4 gânduri despre „Am facut plîngere penală cu video pe DVD

  1. Salut oleg.am inteles ca ai facut plângere si vreau sa încurajez demersul tau. Mergi mai departe si nu ierta această instituție care face numai abuzuri și încalcă zilnic drepturile cetățenilor,instituție care din pacate ,așa cum ai spus si tu,este una care a rămas comunistă!!!! Poliția română este de fapt „miliția romana”!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Salut Oleg ! Te rog să ne informezi , ce verdict sa dat in legătură cu amenda , dacă a trebuit să îl plătești sau sa anulat? Ori cum ,,,e nașpa ce fel de oameni fac de râs Poliția Română . Apropou ,,,există un banc ! Șeful întreabă subalternul … cine este cel pro5t și cine este cel deștept dintre noi doi ? Subalternul ,,, Șefule știu toți că nu angajați persoane incompetenți și pro5ti . Concluzia ,, oare șeful acestor polițiști știe ce are în ogradă ?

    Apreciază

Lasă un comentariu