John Onoje a fost interzis pe facebook

Afro-moldoveanul refugiat în Belgia spune că a fost blocat pentru o lună în rețeaua facebook, așa că am discutat despre politică și viața lui pe skype

John Onoje a dobîndit cetățenia moldovenească după mai bine de 11 ani trăiți în Moldova, și doar după ce am recurs la proteste.

A candidat la consiliul municipal Chișinău și a încercat să candideze la președinția RM

De doi ani a obținut azil politic în Belgia

3 gânduri despre „John Onoje a fost interzis pe facebook”

  1. E xai, ce nu se vede? Johnny Onoje se plimbă dintr-o țară în alta fix așa cum Năstase bate drumul de la minister la primărie. John ar vrea să trăiască în toate țările unde se platește ajutor social lunar câteva mii de euro, fără să muncească. Năstase ar vrea să ocupe toate funcțiile în stat numa pentru el. Andriusha a pus crucea la minister și apoi s-o dus să candideze la primărie. Este bună asemănare între John Onoje și Andrei Năstase. Nici unul, nisi altul nu vor să muncească, pentru că ei nici nu știu a profesa mai nika. Este așa propunere. Dacă John îl susține pe Năstase pentru a fi primar de Chișinău, ar trebui să i se ofere posibilitatea africanului de a fi unul dintre consilierii personali ai lui Andrei Năstase. În așa fel Moldova va fi la un PAS distanță de Sierra Leone iar moldovenii vor trăi ca în Republica Kongo.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s