“Oamenii legii” · dreptate · pericol · social

Sefa Asistenţei Sociale Briceni va fi trebui să-şi dea demisia

Ana Filipova din Briceni este o persoana cu dizabilitati care locuieste intro cameruta mica, fara conditii, fara veceu. Resturile de mincare si excrimentele erau aruncate peste fereastra. Vecinii erau revoltati fiind ca nu suportaau aerul neplacut si mizeria de sub fereastra sub care trec toti locatarii acelui camin. Dupa ce a ramas fara parinti si fara piciorul sting femeia are multe greutati. A scris scrisori si la Guvern si la Parlament https://www.youtube.com/watch?v=sR3TZ… si la Primarie ani de zile.

Acum am si gasit vinovatul despre care se spune ca primeste bani pentru a o ingriji dar nu-si face datoria de Asistenta Sociala. Intro buna zi cind a ramas fara picior si nu era chiar constienta, o femeie din Drepcauti a obligat-o sa semneze un document in care a lamurit-o ca semneaza pentru ca o va ingriji, dar a lasat-o fara casa si a plecat in Germania. După difuzarea acelui video, lucratorii sociali au venit si, in citeva minute, au luat-o cu forţa la spital.
Dar aici la Spital femeia sta in frig si e singura la ultimul etaj cu priveliste spre morga raionului. Asistenta sosiala vor sa o distruga psihologic in loc sa ia matura si sa-i faca ordine in locuinta?
Voi cere demiterea sefei Asistentei Sociale Briceni fiindca nu-şi indeplineste atributiile si sunt zeci de plingeri si semnaturi de la batrini pentru demitere ei.
„La Scandal…cu BORODACHI”

2 gânduri despre „Sefa Asistenţei Sociale Briceni va fi trebui să-şi dea demisia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s