“Oamenii legii” · dreptate · pericol · Protest

Protesteaza cu lame in stomac la Penitenciarul № 12 Bender

Domnule Valentin să ne trăiți! Deoarece portalul CurajTv a devenit în ultima perioadă foarte popular, cu creșterea zilnică a numărului de vizualizări, doresc aici să fac o completare a multor postări de-ale Dumneavoastră în privința schemelor de corupție și a condițiilor de deținere din sistemul penitenciar. Și aici vă prezint (cu rugămintea de a le posta pe site-ul oficial CurajTv pentru a reacționa persoanele responsabile) careva secvențe, în diferite perioade de timp, făcute de către deținuții din Penitenciarul nr.12 din Bender, instituție care de facto se subordonează Ministerului Justiției al Republicii Moldova, însă în realitate acest penitenciar nu este controlat de nimeni.

Aceste secvențe sunt făcute însuși de deținuții acestei instituții cu ajutorul telefonului mobil. Cunosc foarte bine situația din acest penitenciar și vreau să vă informez că în acest penitenciar drogurile, telefoanele mobile, băutură alcoolică și întrevederile ilegale (cu prostituate) sunt la ele acasă. Cei drept, aceste privilegii le au doar deținuții care au bani, care înafară de aceste beneficii, mai sunt obligați să achite lunar și diferite sume pentru tradiționala „dijma” care se acumulează lunar din toate penitenciarele din țară, care ajunge la Directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor a Ministerului Justiției dl Demcenco Serghei. În penitenciarele din Bender, persoanele care nu au bani și nu au posibilitatea să joace cărți la interes sau să participe la luptele(box) desfășurate în toate penitenciarele pentru bani sunt torturate, batjocorite și umilite.
Din Bender deținuții nu au posibilitatea să se plinga cuiva deoarece aceste penitenciare nu sunt vizitate de nimeni, doar de Demcenco cînd vine să ia „dijma” lunară, nu au posibilitate sa expedieze scrisori (pleacă doar scrisorile unde nu sunt plingeri pe administrație), precum și să telefoneze. Legea aici este făcută de către Directorul penitenciarului coruptul Oleg Sainsus (cel mai devotat criminal a lui Demcenco), adjunctul său Viorel Magalov și Anatolie Minzarari. Anterior, chiar recent ați publicat multe adevăruri despre acest sistem și cel care controlează ilegalitățile din acest sistem – Demcenco Serghei. Rog să difuzați cele relatate în acest mesaj, precum și secvențele unde se vede cum deținuții oferă favoruri (țigări, ceai, bomboane etc.) angajaților corupți din acest penitenciar.
Va multumesc.

Un gând despre „Protesteaza cu lame in stomac la Penitenciarul № 12 Bender

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s