“Oamenii legii” · civic · social

Ediție specială 24 FRONT LINE – Sănătoși la trup și tari cu duhul (Partea I)

Prin dialog și unitate, împreună cu Direcția Prevenire a INSP, am decis să colaborăm pentru a preveni infectarea cu virusul COVID-19 în rândurile cetățenilor, care nemijlocit se expun pericolului, dar și societatea în întregime.
În perioada sărbătorilor pascale, mulți oameni vor merge la rude în vârstă și ca urmare a frecventării lăcașurilor sfinte și intrării în contact cu un număr mare de persoane, fără măsuri de protecție, există risc sporit de răspândire a virusului și de infectare.

Împreună cu Direcția Prevenire a INSP, fiind una din structurile centrale ale Poliției responsabile de organizarea și monitorizarea măsurilor de prevenire, am filmat mai multe vizite inopinate în incinta lăcașelor de cult. Am constatat o deschidere enormă spre conlucrare, acesta fiind un pas enorm spre prevenirea încălcărilor constatate anterior de Mass Media.

Ediția în cauză a fost filmată în ziua de duminică, 4 aprilie, după emiterea Hotărârii Nr. 53 din 26.03.2021, unde sunt specificate măsurile de prevenire și control al virusului COVID-19 în cadrul lăcașurilor de cult.

Primul episod 24 FRONT LINE poate fi vizionat aici: https://youtu.be/yeooLdGkEkY

Lasă un comentariu