Alexandru Muntean

Marșul Solidarității “Fără Frică de Iubire” desfășurat la Chișinău

Mai mulți cetățeni au participat la Marșul Solidarității “Fără Frică de Iubire” desfășurat la Chișinău, în care s-au arătat solidari cu persoanele LGBT și în susținerea diversității și egalității.

Reținut pentru că a afișat o statuie dezgolită cu chipul lui Andrei Năstaste la km0 // #Chișinău

Vadim Ungureanu, reporter la PUBLIKA TV, a fost reținut și dus spre sectorul de poliție, după ce a afișat la km0 de Primăria Chișinău o statuie cu chipul lui Andrei Năstase în care acesta este dezgolit.

Se judecă cu cei care i-au distrus ilegal locuința acum câțiva ani

Mihai Vioară și Profira Donciu s-au adresat la Judecătoria Râșcani pe faptul că în 2003 a fost distrusă locuința lor de pe strada Petricani și reconstruită ilegal de actualii locatari, procesul durează 10 ani fără anunțarea unei hotărâri judecătorești. S-au plîns că ar fi intrat (ilegal) în ograda locuinței surorii sale

Paza de stat a Judecătoriei Botanica îmi îngrădește accesul la o ședință publică

Aveam în plan să asist la două ședințe de judecată la orele 11:30 și 12:30 în biroul 13, în care este judecat Stepan Pascal, un cetățean care a fost persecutat de mai multe ori în Penitenciartul 15 pentru că dădea interviuri la Curaj.TV, dar paznicul care stătea la scări îmi îngrădea accesul la etaj. Dacă […]

L-au reținut și amendat ilegal pentru că a afișat un simbol incomod socialiștilor

  Vasile Sinigur a afișat o panglică a Sf. Gheorghe pe care era lipit simbolul nazist la Complexul Memorial “Eternitate”, și a fost agresat de unii care serbau Ziua Victoriei, iar apoi a fost reținut abuziv și dus spre Inspectoratul de Poliție Centru și a primit două amenzi în valoare de 500 lei. Aici puteți […]

Adresare: “Silvia Radu, dacă sînteți primar pentru oameni, demolați construcția din ograda comună.“

Maria Angheliceva solicită primarului interimar, Silvia Radu, să ajute la demolarea construcției ilegale din ograda comună de pe strada București 109, așa cum a declarat că este primar pentru oameni. Discurs la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.

Adresare: “Năstase și Gligor, veniți la Microfonul Liber să sfătuiți despre deciziile de la CEDO.“

Valentin Rimschi îi solicită lui Andrei Năstase și lui Ștefan Gligor să vină pe Aleea Clasicilor, la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park, să-i dea sfaturi despre deciziile ciudate ale Curții Europene pentru Drepturile Omului și ale Comitetului pentru Drepturile Omului ONU. Discurs la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.

Spune că este diagnosticat cu cancer, și urmează o rețetă de pe internet ca să se vindece (ru)

Valentin Rimschi spune că a fost la expertiză medicală la mai multe centre medicale, și spune că s-a îmbolnăvit de cancer cît timp era în închisoare din cauza fumatului pasiv și mâncării proaste și urmează acum o rețetă de pe internet ca să se vindece. Dialog la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.

Cere despăgubiri prin judecată pentru că a fost ținut în condiții inumane la închisoare (ru)

Mihail Batcovschi spune că s-a plîns la Judecătoria Buiucani ca să primească despăgubiri pentru că a fost ținut în condiții inumane la închisoare timp de 16 ani. Dialog la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.