Alexandru Muntean

Spune că a fost atacată de găzdași în ograda comună

Maria Anghelceva, de pe strada București 109, spune că vecinul ei găzdaș a amenințat-o și atacat-o în ograda comună după presupunerea ei, pentru că l-a învinuit pentru construcția și vandalismul din ogradă.

Cer demisia ministrului (In)Justiției “boier”!

De data aceasta am protestat solitar. Dar totuși am continuat să mă exprim și să-i cer demisia ministrului boier care cumpără mașini bengoase de milioane de lei înloc să ajute cetățenii și să asigure justiția în stat!

Conflict la o gheretă din Scuarul Europei

Cei care se aflau la gheretă spuneau că un bărbat a vrut să cumpere o sticlă cu apă, și după aia, vînzătoarea i-a cerut sticla înapoi, și a izbucnit un conflict acolo pentru că, se pare, nu a vrut să-i dea sticla înapoi.

Proteste la Chișinău împotriva sistemului mixt, și pentru demisia directoarei Moldova 1

Grupuri de cetățeni au organizat un marș de la monumentul lui Ștefan cel Mare pînă la Parlamentul RM, prin care au scandat împotriva sistemului mixt, după aia au organizat un marș pînă la sediul televiziunii Moldova 1, și i-au cerut demisia directoarei televiziunii, Ecaterina Mitin-Stratan.  

Cu microbuzul arhiplin, pune muzica la volum tare în transport

Insul n-avea habar că transportul era arhiplin, și îi ruga pe pasageri să se ducă mai în spate, după aia a început să pună muzica la volum tare. Se vede ce șoferi avem și cît de tare le pasă de respectarea pasagerilor.

Cerem demisia Ministrului Justiției – boier! | LIVE

Astăzi am ieșit din nou la protest, cu veteranul-protestatar, Tudor Pînzari, și i-am cerut demisia Ministrului (In)Justiției boier, care își cumpără mașini bengoase de milioane de lei, înloc să ajute cetățenii, și să asigure justiția în Republica Moldova. Eram doar doi, alții n-au reușit să vină să se arate revoltați de faptele ministrului.