Alexandru Muntean

Discuție la Palatul Național “Nicolae Sulac” // “Cui îi trebuie sistemul electoral mixt?”

Echipa Occupy Guguță l-a invitat pe Ștefan Gligor, avocat, activist civic și membru al grupului de inițiativă privind anularea sistemului electoral mixt să povestească ce este sistemul electoral mixt, pentru cine a fost făcut și ce “beneficii” are pentru societate. Mai jos aveți video integral de la discuție transmis de pagina https://www.facebook.com/occupyguguta/

Protest la Parlamentul RM // “Validați alegerile locale!”

Membri și simpatizanți ai PPDA și PAS au organizat un protest joi, 19 iulie, prin care au cerut să fie validat mandatul de primar ales al lui Andrei Năstase și au cerut îndeplinirea revendicărilor din Rezoluția adoptată pe 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență.

Spune că instanţele au ignorat violenţa pentru care a divorţat

Agafia Motroi e nemulţumită de felul cum au făcut justiţie magistraţii de la Curtea de apel Chişinău în cazul partajării averii cu fostul ei soţ, despre care spune că o maltrata, iar acum o lasă fără proprietăţi A cerut pedeapsă mai aspră pentru violenţă domestică

Diy Live: Nauru & PFA + Local Support // #Chișinău

Trupele care au cântat: Self Programmed Deaf și P.F.A.

Discută despre rugăciune cu “Familia Dodon” la Microfonul Liber

Oleg-Adrian Vlad discută la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park, împreună cu “Familia Dodon” despre rugăciune.

Adresare către Plahotniuc: “Denumiți-i pe cei care v-au impus să comiteți ilegalități.“

Nicolaie Stamati se adresează lui Vlad Plahotniuc să-i denumească pe cei care l-au impus să comită ilegalități. Discurs la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.

Discuție la Cafeneaua Guguță. “Unde-i miliardul?“

Veaceslav Negruță, expertul Transparency International Moldova și fostul ministru de finanțe, explică unde este milardul furat, cum a fost posibil și de ce nu sunt întorși banii.

Protest în fața Parlamentului RM // “Validați alegerile locale!“

Echipa Occupy Guguță s-a alăturat protestului organizat de PPDA și PAS la Parlamentul Republicii Moldova și au încercuit clădirea în mod simbolic, s-au luat de mâini, și astfel au cerut să fie validate alegerile locale din Chișinău.

Un ins îi ia la ceartă pe cei care îi fac observație pentru că face gunoi în parc

Cică insul a mâncat răsărită în parc și a aruncat cojile pe jos înloc să le arunce la gunoi, după care măturătoarea și un alt ins i-au făcut observație și el i-a luat la ceartă și spunea că o să-i atragă la răspundere fără să argumenteze de ce.