Alexandru Muntean

Cer demisia ministrului (In)Justiției “boier”!

De data aceasta am protestat solitar. Dar totuși am continuat să mă exprim și să-i cer demisia ministrului boier care cumpără mașini bengoase de milioane de lei înloc să ajute cetățenii și să asigure justiția în stat!

Conflict la o gheretă din Scuarul Europei

Cei care se aflau la gheretă spuneau că un bărbat a vrut să cumpere o sticlă cu apă, și după aia, vînzătoarea i-a cerut sticla înapoi, și a izbucnit un conflict acolo pentru că, se pare, nu a vrut să-i dea sticla înapoi.

Proteste la Chișinău împotriva sistemului mixt, și pentru demisia directoarei Moldova 1

Grupuri de cetățeni au organizat un marș de la monumentul lui Ștefan cel Mare pînă la Parlamentul RM, prin care au scandat împotriva sistemului mixt, după aia au organizat un marș pînă la sediul televiziunii Moldova 1, și i-au cerut demisia directoarei televiziunii, Ecaterina Mitin-Stratan.  

Cu microbuzul arhiplin, pune muzica la volum tare în transport

Insul n-avea habar că transportul era arhiplin, și îi ruga pe pasageri să se ducă mai în spate, după aia a început să pună muzica la volum tare. Se vede ce șoferi avem și cît de tare le pasă de respectarea pasagerilor.

Cerem demisia Ministrului Justiției – boier! | LIVE

Astăzi am ieșit din nou la protest, cu veteranul-protestatar, Tudor Pînzari, și i-am cerut demisia Ministrului (In)Justiției boier, care își cumpără mașini bengoase de milioane de lei, înloc să ajute cetățenii, și să asigure justiția în Republica Moldova. Eram doar doi, alții n-au reușit să vină să se arate revoltați de faptele ministrului.

I-a povestit Ziarului de Gardă despre construcția ilegală, și despre vandalismul din ograda comună

Maria Anghelceva a chemat Ziarul de Gardă la ograda comună de pe strada București 109, și a povestit despre construcția ilegală care a fost făcută în ogradă, și despre vandalismul făcut de către vecinii săi găzdași.

Protest #rezist la Ambasada României de la Chișinău împotriva amnistiei și grațierii

Protest #rezist în doi. Ca de obicei ne arătăm solidari cu miile de români de peste Prut. www.Curaj.MD