Alexandru Muntean

Insultat și amenințat pentru că filma mașinile parcate pe trotuar

Activistul civic Alexei Dimitrov a fost grosolan insultat în timp ce filma mai multe mașini parcate ilegal. Culmea e că tînărul a fost insultat de un trecător, surprins cum ocolea mașinile, trecînd pe bordură și avînd în mîini un copil mic pe care risca să îl scape din cauza dezechilibrului. Trecătorul l-a numit pe actvist […]

Despre incompetența primarului interimar, Silvia Radu

Am decis să o critic pe primarul interimar, Silvia Radu, deoarece a demonstrat prin mai multe modalități că este incompetentă și nu poate contribui la îmbunătățirea orașului.

Clubul Științific “Evoluția” – ediția XIX

Prezentări: “Energia între știință și pseudoștiință”. Speaker: Bogdan Marian. “Fără sex. Cum se reproduce lumea vie pe cale asexuată”. Speaker: Anatol Marta.

Comemorare în #PMAN – 7 Aprilie, “Ziua Libertății”

Partidul Liberal au depus flori și au venit cu lumânări în fața Guvernului RM în comemorarea victimelor care au suferit în urma violențelor și maltratărilor ce au avut loc în data de 7 aprilie 2009.

Adresare către Silvia Radu: “Vă mulțumesc că ați vizitat ograda, dar n-ați putut hotărî o problemă.“

Maria Angheliceva a criticat-o pe primarul interimar, Silvia Radu, pentru că acum două săptămâni ea a fost să inspecteze împreună cu funcționarii de la Pretura Buiucani construcția ilegală din ograda comună de pe strada București 109, dar n-au putut să întreprindă măsuri pentru demolarea construcției. Discurs la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park. 1 aprilie […]

“Marea Adunare Centenară” în PMAN // Chișinău

La data de 25 martie, Mișcarea Unionistă a marcat la Chișinău 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Spune că Realitatea ar fi scris un articol denigratoriu la adresa sa

Alexei Dimitrov, activist civic, spune că a chemat postul de televiziune Realitatea.MD în judecată, pentru că ar fi scris un articol denigratoriu la adresa sa, în care invocau că el ar fi fost sub urmărire penală, că ar fi agresor public etc.