Alexandru Muntean

Spune că cancelaria Primăriei Chișinău îi impiedică accesul la audiență la Codreanu

Maria Anghelceva spune că astă vară s-a înscris la audiență la primarul interimar auto-proclamat, Ruslan Codreanu, ca să reclame construcția ilegală din ograda comună de pe București 109, dar n-a fost primită în audiență. A vrut audienţă la Codreanu, dar au dat-o pe mîna lui Grozavu

Indignat de violența manifestată de către Poliție la adresa unioniștilor

Oleg-Adrian Vlad spune că este indignat de violența manifestată de către Poliție la adresa unioniștilor, care erau pe drum spre Chișinău din Iași, și că le-au fost confiscate transporturile.

Discuție la Cafeneaua Guguță cu “Vladimir Plahotniuc”

Echipa de activiști OccupyGuguță au organizat o discuție la Cafeneaua Guguță, la care l-au “invitat” pe “Vladimir Plahotniuc” să răspundă la întrebări adresate de către activiști, dar acesta s-a eschivat să răspundă. 😉 Mai jos aveți ”discuția” integrală de la prima sursă

Protest în fața Parlamentului și a Președinției RM. “Nu armatei obligatorii!”

Azi, de Ziua Armatei, am organizat un protest în fața Președinției și a Parlamentului Republicii Moldova ca să cerem să nu fie impuși abuziv tinerii să plece la armată și să nu fie folosiți pentru a răni oamenii inocenți.

Spune că cetățenii ar trebui singuri să-și facă propria alegere cu cine să se unească

Oleg-Adrian Vlad spune că cetățenii ar trebui să-și facă propria alegere cu ce țară să se unească, și astfel s-ar fi respectat alegerea lor.

“Veteran de război”, atacă activiștii care susțin ReUnirea cu România

Marin Dănuța, activist ODIP, colecta semnături în preajma Poștei Moldovei, cînd, un ins, care se dădea drept veteran de război, l-a atacat pentru că strângea semnături pentru ReUnirea Republicii Moldova cu România, și tot el se declara ofensat și agresat. Poliția se ocupă de caz.

Sceptic că va exista vreodată independență în Republica Moldova

Oleg-Adrian Vlad cere statului să nu folosească simplii cetățeni în folosul propriilor scopuri, și zice că nu crede că va fi vreodată independență în Republica Moldova. 27 august 2018

Protest la monumentul lui Ștefan cel Mare // #Chișinău

Mai mulți cetățeni au organizat un protest la monumentul lui Ștefan cel Mare, prin care au cerut să fie garantată independența Republicii Moldova.

Vorbește despre Igor Dodon și despre moarte

Oleg-Adrian Vlad spune că este supărat după ce “Președintele” Igor Dodon a declarat că Uniunea Europeană este formată doar din persoane LGBT, și vorbește despre ce urmează după moarte.