Alexandru Muntean

Despre tratamentele în spitale | LIVE

Dacă vreți să participați în discuție, cereți-ne link la hangout cu mesaj privat pe Facebook, Twitter sau Skype.

Condițiile din casa veteranului Tudor Pînzari

Veteranul a primit această casă de la stat în locul apartamentului demolat în 2002, conform unei hotărîri de judecată de acum cîțiva ani. Tudor Pînzari a protestat mai mult de 7 ani într-o colibă în centrul capitalei.

Despre incendii // #palavre | LIVE

Dacă vreți să participați în discuție, cereți-ne link cu mesaj privat pe Facebook, Twitter sau Skype.

Tudor Pînzari și-a demolat coliba-protestatară de lîngă Palatul Republicii

Veteranul-protestatar a chemat presa și alți susținători să-l ajute cu demolarea colibei de lîngă Palatul Republicii, care l-a adăpostit 7 ani în stradă, din cauza ignoranței și incompetenței autorităților locale de la Căușeni. Astăzi se mută înapoi într-o locuință, în orașul său natal, împreună cu familia. www.Curaj.MD Video de către Ziarul de Gardă  

Spune că deja e proprietarul unei noi locuințe în Căușeni, și se pregătește de demolarea colibei

Tudor Pînzari, veteranul-protestatar, a fost astăzi la Căușeni, și spune că a primit documentele de la cadastru, și oficial a devenit proprietarul unei noi locuințe în orașul său natal. Acesta se pregătește pentru mîine și pentru vineri să demoleze coliba, după care să se pregătească să se mute.

Conduce cu muzica la volum tare, și fără centură

Iresponsabili de fiecare dată poți să-i observi la volan. Insul punea muzica la volum tare, și și-a pus centura cînd a trecut pe lîngă poliție, după care a scos-o. Se pare că niciunui șofer nu-i pasă de respectarea pasagerilor. 17 octombrie 2017

Cere Comisariatului Buiucani să investigheze prezența găzdașilor plasați pe București 109

Maria Anghelceva spune că au fost plasați noi găzdași pe strada București 109, și solicită Comisariatului de Poliție de la Buiucanii capitalei să investigheze prezența lor.