Sergiu Brega

Un stâlp de iluminat a luat foc în sectorul 3 din București

In sectorul 3 din Bucuresti, pe strada Baba Novac, in miezul noptii, a luat foc un stalp de iluminat public. Bucati de plastic arzand cadeau pe carosabil, pe unde treceau masini. Alte masini erau parcate foarte aproape de acel stalp. Am sunat la 112, iar pompierii au venit cam in 10 minute.

Negocierea drepturilor s-a terminat la secție, cu amenzi

Cristian Dide, unul din protestatarii din Piata Victoriei a vrut să folosească un generator de curent electric, însă Jandarmeria i-a interzis acest lucru pe motiv că ar pune în pericol viața cetățenilor. Asta în condițiile în care la câțiva metri, exista un generator similar al MAI și era pus în funcțiune. Pompierii solicitați la fața […]

Oamenii străzii n-au voie în transportul public?

Fără nici un motiv, șoferul RATB a insistat ca omul să coboare. Gestul a fost aprobat de ceilalți călători: “Coboară, ‘că ne grăbim!”

Protest la UNATC contra partizanatului politic

Profesori și studenți sau foști absolvenți s-au adunat în fața Universității de Artă Teatrală și Cinematografică în semn de protest față de decizia rectorului de a-l susține public pe ministrul educației, Valentin Popa. În atenția rectorului UNATC a fost adresată și o scrisoare publică: https://www.facebook.com/andrei.rus.7

Protest #anticorupție – 20 ianuarie 2018 – București

În ciuda frigului și a ninsorii, zeci de mii de oameni au venit din toată țara și din diaspora pentru a protest la București împotriva corupției, a modificării legilor justiției și a codului fiscal. Oamenii au protestat și în celelalte mari orașe din țară dar și din afara României.

Haos în traficul din capitală

O zi obișnuită în jungla Bucureștilor