Francisc Both

Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii, este de interes public. Aceasta nu se rezumă numai la aspectele politice, ci include și orice altă împrejurare care prezintă interese pentru comunitate. Aici vei găsi activitatea mea pentru drepturile omului, dar și promovarea altor activiști cu care luptăm pentru cauze comune.Militez pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, sunt implicat în activități educaționale despre legile României pe înțelesul tuturor pentru că nu mai am nicio așteptare de la majoritatea politicienilor actuali și cred că este momentul să ne asumăm eșecul educației și a nivelului de trai. Cred că este momentul să ne responsabilizăm ca societate, iar atunci când ne vom cunoaște drepturile și obligațiile pe care le avem în raport cu autoritățile și cetățenii din jurul nostru, ne vom asuma responsabilitatea de a fi solidari în interesul comunității, iar astfel putem schimba mentalitatea și birocrația post-decembristă cu care ne confruntăm.

Poliția Locală Ploiești favorizează comerțul stradal neautorizat

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video felul în care agenții Poliției Locale Ploiești sunt indiferenți față de comerțul stradal neautorizat. După ce Harry a fost atacat verbal și fizic de către vânzătoarele ambulante față de agenți, aceștia nu au luat nici o măsură, ci chiar au protejat vinovații cerându-le să plece de […]

Poliția neputincioasă în privința staționărilor ilegale

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a confruntat un agent al poliției Ploiești în ceea ce privește staționările ilegale de pe marginea drumurilor publice, unele fiind chiar în fața secțiilor de poliție, însă funcționarul nu a fost capabil să ia măsuri sau să îi dea o explicație rațională despre ceea ce se poate face pentru […]

Protest la Madrid împotriva partidului de la putere

Pe bulevardul principal a Madridului a avut loc un protest între Plaza de España și Plaza de Cibelles la data de 23 martie 2018 pentru a revendica un trai decent, mărire de salarii și de pensii, îmbunătățirea sistemului medical și ieftinirea medicamentelor,

Expoziție de oseminte la o mănăstire din Aiud

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video o expoziție a osemintelor care au aparținut deținuților persecutați politic în perioada comunistă. Osemintele sunt expuse la mănăstirea Râpa Robilor din mun. Aiud sub pretextul că aceștia sunt martirii bisericii.

Folosește în scopuri personale un autovehicul pentru transportat copiii

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a confruntat un șofer din com. Gura Vadului, jud. Pravoca care folosește în scopuri personale un autovehicul asigurat de primărie pentru a transporta copiii. Fiindu-i adresate întrebările specifice, cetățeanul nu a recunoscut acuzațiile aduse dar nici nu a justificat contrariul.

Poliția Aiud ia măsuri la solicitarea cetățenilor

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a solicitat intervenția poliției pentru sancționarea bizonilor care și-au lăsat mașinile în mijlocul intersecției la Aiud.

Cabinet stomatologic din Aiud cu rampă de acces de mântuială

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video construcția unei rampe de acces de la un cabinet stomatologic din mun. Aiud, jud. Alba. La cabinetul dr. Marian Maria de pe str. Creanga Ion nr 32, a construit rampa conform Legii 448/2006, dar în bătaie de joc nerespectând gradul de înclinare sfidând persoanele cu handicap. […]

Tăiau lemne din pădurea virgină

Activistul Geană Harry Florin a filmat cum o mână de oameni tăiau lemne în mod organizat dintr-o pădure virgină fără să dea explicații despre legalitatea acțiunii.

Asistații sociali adună gunoaiele dintr-o curte privată

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video câțiva asistați sociali care adunau gunoaiele aruncate pe terenul privat a unui localnic din com. Cionari.

Ploiești: Sfidarea pietonilor continuă, legea nu există

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a filmat din nou strada cu probleme din Ploiești, locația unde Poliția Locală face curățenie și aplică sancțiuni contravenționale doar în teorie. Proprietarii autovehiculelor ori au prea mulți bani să plătească sancțiunile, ori agenții ne mint încontinuu.