Francisc Both

Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii, este de interes public. Aceasta nu se rezumă numai la aspectele politice, ci include și orice altă împrejurare care prezintă interese pentru comunitate. Aici vei găsi activitatea mea pentru drepturile omului, dar și promovarea altor activiști cu care luptăm pentru cauze comune.Militez pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, sunt implicat în activități educaționale despre legile României pe înțelesul tuturor pentru că nu mai am nicio așteptare de la majoritatea politicienilor actuali și cred că este momentul să ne asumăm eșecul educației și a nivelului de trai. Cred că este momentul să ne responsabilizăm ca societate, iar atunci când ne vom cunoaște drepturile și obligațiile pe care le avem în raport cu autoritățile și cetățenii din jurul nostru, ne vom asuma responsabilitatea de a fi solidari în interesul comunității, iar astfel putem schimba mentalitatea și birocrația post-decembristă cu care ne confruntăm.

Folosește în scopuri personale un autovehicul pentru transportat copiii

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a confruntat un șofer din com. Gura Vadului, jud. Pravoca care folosește în scopuri personale un autovehicul asigurat de primărie pentru a transporta copiii. Fiindu-i adresate întrebările specifice, cetățeanul nu a recunoscut acuzațiile aduse dar nici nu a justificat contrariul.

Poliția Aiud ia măsuri la solicitarea cetățenilor

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a solicitat intervenția poliției pentru sancționarea bizonilor care și-au lăsat mașinile în mijlocul intersecției la Aiud.

Cabinet stomatologic din Aiud cu rampă de acces de mântuială

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video construcția unei rampe de acces de la un cabinet stomatologic din mun. Aiud, jud. Alba. La cabinetul dr. Marian Maria de pe str. Creanga Ion nr 32, a construit rampa conform Legii 448/2006, dar în bătaie de joc nerespectând gradul de înclinare sfidând persoanele cu handicap. […]

Tăiau lemne din pădurea virgină

Activistul Geană Harry Florin a filmat cum o mână de oameni tăiau lemne în mod organizat dintr-o pădure virgină fără să dea explicații despre legalitatea acțiunii.

Asistații sociali adună gunoaiele dintr-o curte privată

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video câțiva asistați sociali care adunau gunoaiele aruncate pe terenul privat a unui localnic din com. Cionari.

Ploiești: Sfidarea pietonilor continuă, legea nu există

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a filmat din nou strada cu probleme din Ploiești, locația unde Poliția Locală face curățenie și aplică sancțiuni contravenționale doar în teorie. Proprietarii autovehiculelor ori au prea mulți bani să plătească sancțiunile, ori agenții ne mint încontinuu.

Poluare pe râul Dâmbu din Ploiești

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video mizeria de pe râul Dâmbu care traversează mun. Ploiești. Urmează să sesizăm Ministerul Mediului pentru a dispune măsurile necesare.

Despre YouTube & abonați

În acest episod vorbesc despre YouTube și abonați.

La piața Obor, Poliția Ploiești ia măsuri și nu prea

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a verificat acțiunea Poliției Ploiești în ceea ce privește comerțul stradal neautorizat din fața pieței Obor din Ploiești, după ce în urmă cu câteva săptămâni a solicitat intervenția Poliției Locale care a refuzat să intervină motivând că departamentul comercial nu este de competența lor, astfel fugind de la fața […]

Construcție de mântuială la un pod din Gura Vadului, Prahova

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video nerespectarea normelor de siguranță în construirea unui pod din Gura Vadului, jud. Prahova, în urma căruia localnicii vor fi beneficiarii construcției. Au fost indentificate o serie de nereguli în urma cărora s-a formulat o sesizare către ISC Inspectoratul Regional în Construcții SUD-EST.