Francisc Both

Militez pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, sunt implicat în activități educaționale despre legile României pe înțelesul tuturor pentru că nu mai am nicio așteptare de la majoritatea politicienilor actuali și cred că este momentul să ne asumăm eșecul educației și a nivelului de trai. Cred că este momentul să ne responsabilizăm ca societate, iar atunci când ne vom cunoaște drepturile și obligațiile pe care le avem în raport cu autoritățile și cetățenii din jurul nostru, ne vom asuma responsabilitatea de a fi solidari în interesul comunității, iar astfel putem schimba mentalitatea și birocrația post-decembristă cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Lupt împotriva oricărei forme de discriminare rasială, etnică sau orientare sexuală.

Biserica din Aiud nu își respectă propriul statut

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a cerut un număr de telefon al preotului de la biserica din centrul Aiudului, jud. Alba, pentru a solicita un ajutor umanitar așa cum prevede statutul Bisericii Ortodoxe Române, însă în schimb, o femeie necunoscută a solicitat intervenția jandarmeriei.

Polițistul care se simte amenințat și echipajul incompetent

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a solicitat intervenția poliției pentru a începe procedura de ajutorare a unui cetățean care doarme pe străzi, însă echipajul incompetent a ignorat cazul deoarece autoritățile nu sunt capabile să îl ia în grijă pe acest om. Mai mult decât atât, un agent s-a făcut de râs spunând că se […]

Prezentarea spitalului din Mizil, Prahova

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a fost primit în spitalul din orașul Mizil, jud. Prahova pentru a i se prezenta condițiile din această unitate.

Jurnalist, azilant politic în Islanda – cu Ghenadie Brega

Jurnalistul și activistul civic Ghenadie Brega de origine din Republica Moldova a solicitat azil politic în Islanda după ce i s-a înscenat un dosar penal sub infracțiunea de huliganism. În baza art. 287 alin. 1 Cod Penal al Republicii Moldova, acesta a fost anunțat în căutare la nivel național și s-a dispus sa reținerea imediată. […]

BOR și prăvălia de vinuri

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a filmat prăvălia de vinuri dintr-o biserică ortodoxă care încalcă propriile principii biblice.

A degajat trotuarul când a auzit de ANAF

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a somat un comerciant să degajeze trotuarul ocupat de mașina parcată în mod ilegal.

Un călugăr sărman a fost refuzat la mănăstire

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a stat de vorbă în tren cu un călugăr care spune că a fost refuzat să stea la mănăstirea Înălțarea Domnului din Mircea Vodă, jud. Constanța.

Ploiești: Orașul mașinilor

Colegul nostru activist Geană Harry Florin luptă împotriva parcărilor ilegale și a documentat video situația mun. Ploiești unde legea nu se aplică rezultând un haos total în special în centrul orașului.

Despre însușirea bunului găsit

Despre însușirea bunului găsit. ★ Codul Penal art. 216 – https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-216-cpen ★ Codul Penal art. 217 – https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-217-cpen

Protestatar împotriva exploatării animalelor – cu Peter Janssen

Peter Janssen este organizatorul protestului de la delfinariul din Constanța unde împreună cu încă doi activiști s-a aruncat în bazinul delfinilor pentru a atrage atenția asupra exploatării animalelor în scop de distracție. Activistul este cunoscut pentru protestele excentrice și modul prin care își desfășoară activitatea pentru a atrage atenția presei astfel transmițând mesajele sale în […]