Francisc.B

Activism vs biserica – cu Geană Harry Florin | România LIVE

Geană Harry Florin este unul dintre colegii noștri activiști care luptă împotriva manipulării religioase. În calitate de ateu așa cum se declară, acesta nu atacă biserica, ci mafia care funcționează nerespectând legile României. În acest interviu am comentat împreună cele mai interesante filmări video realizate de el pentru a clarifica scopul lor. Biserica care manipulează […]

Călugărița a picat testul milosteniei

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a testat vânzătoarea unui magazin magazin liturgic din lăcașul de cult, să vadă dacă aceasta îi dă o iconiță pe gratis, dar se pare că femeia a picat testul milosteniei.

Vânzarea în biserică nu este o afacere!

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a filmat un magazin bisericesc din interiorul unui lăcaș de cult, însă vânzătoarea susține că aceasta nu este o afacere.

Acuzat de vânzarea osemintelor, călugărul respinge orice afirmație

Colegul nostru activist Geană Harry a verificat informația în urma căruia s-a depus o deplângere penală în ceea ce privește vânzarea de oseminte la o mănăstire din România. Un preot acuză mănăstirea de vânzare a osemintelor. În urma acuzațiilor, călugărul intervievat respinge afirmațiile aduse. Până la pronunțarea instanței de judecată, acuzații beneficiază de prezumția de […]

Control la devărsarea reziduurilor penitenciarului Aiud

Penitenciarul de maximă siguranță Aiud devarsă reziduurile fiziologice în râul care traversează orașul. La sesizarea noastră, autoritățile s-au deplasat la fața locului pentru a constata poluarea.

Penitenciarul Aiud devarsă reziduurile fiziologice în râu

Colegul nostru activist Geană Harry a documentat video situația penitenciarului de maximă siguranță din Aiud care devarsă reziduurile fiziologice în râu.

Bar-mobil clandestin în tren, controloarea nu știe nimic

Colegul nostru activist Geană Harry a filmat un cetățean care vindea în tren fără nici o autorizație, controloarea se face că plouă.

CFR Călători are concurență

Colegul nostru activist Geană Harry a filmat un tren staționat în gara Teiuș. Piața liberă ridică concurența companiilor de transport, o concurență care stimulează calitatea serviciilor românești.

Poliția Aiud își repară autovehiculele direct pe domeniul public

În toată țara Poliția Locală aplică sancțiuni contravenționale cetățenilor care își repară autovehiculele pe domeniul public, însă agenții din Aiud sunt mai privilegiați. Service-ul auto cu probleme efectuează reparații la mașina poliției fix în fața atelierului de față cu agentul care așteaptă. Este legea pentru toată lumea, sau doar pentru fraieri?

Vecinii sunt terorizați de service-ul auto din Aiud (fără sunet)

Filmările video surprind o parte din momentele cu care se confruntă vecinii din fața service-ului auto SC Sicomec Motor SRL din Aiud, jud. Alba.