Gușan Valeriu

Agresat la întrunirea electorală a candidatului PDM

Întâlnirea cu candidatul la funcția de primar a or.Sîngera Valeriu Poiată. Întâlnirea a avut loc în holul gimnaziului nr.68 din sat.Dobrogea La aceasta intilnire nu am fost lasat sa filmez citiva tineri mi-au luat telefonul, m-au agresat si am fost dat afara de pe teritoriul scolii pe la spatele meu a intrat in edificiu #costeatutu

Caz ciudat în judecată, zice că i-au luat afacerea (ru)

Judecătoria Botanica… În acest dosar sunt implicați 7 judecători dintre care: Alexandr Rotaru, Domnica Manole… Și un executor judecătoresc Dumitru Manole. Persoana care a preluat afacerea se numește Strîmbei Valeriu care este cumătru cu ex-premierul Vlad Filat,(declarația aparține investitorului) Un investitor străin a fost deposedat de afacere (SEKSIMP GRUP SRL) prin intermediul instanțelor corupte, suma […]

Protest in fata institutiei publice teleradiomoldova

Pe data de 17.09.2017 a avut loc protest organizat de opozitia din R.Moldova, pentru anularea votului mixt. Apoi protestatarii sau indreptat spre institutia publica teleradiomoldova pentru a cere emisie in direct si ora opozitiei.

Parodie nu justitie

Pronunțarea sentinței motivate la Judecătoria Hîncești are loc în taină și pe holurile din parter…bătaie de joc nu justiție.

Un detinut vorbeste despre coruptie, gardienii interzic filmarea

Mircea Veceslav acuza organelede drept ca i s-au intentat 2 dosare fabricate de catre coloboratorii i.s. politie Ialoveni si procurorul Baesu Andrei. Deasemenea sunt acuzati de corupere a judecatorului Cretu Constantin si procurorul Tumuruc Marcel.