Cind nu este apa – servim bere… O vizita la Criva

Am primit un mesaj, care ne-a facut a doua zi sa plecam la Criva, Briceni. La Criva populatia este dispusa sa dea interviuri mai ales cind e vorba de apa potabila. Am intrat la oficiul postal, la Primarie Populatia la inceput i-mi paruse trista, dar cind a fost vorba de apa au devenit pe loc mai activi in discutie. In strada am intilnit doua doamne care au spus multe de apa ,de Primar. Pare rau ca doamnele angajate la Primarie nu au fost in dispozitie sa povesteasca despre apa din Criva ci mai degraba iubesc sa stea pe retele sociale in timpul serviciului la Primarie. Mai jos va public mesajul care ne-a facut sa plecam la Criva, Briceni: ”
Buna seara domnul Valentin. Ma numesc d.IRINA si sint din Criva r-n. Briceni. Dar traiesc in Italia. Am urmarit filmarile dumnevoastra si miau placut enorm . Aveti un talent exraordinar si tin sa va spun ca sinteti deosebit in TOT ceia ce faceti in cariera dumnevoastra.
Vreau sa ma apropii de un subiect pe care as vrea sal sugerez daca puteti cind iti avea timp sa treceti si pe la Criva prin primarie . Caci este o tragedie vara cu apa. Si tu la cin se sud zvonurile prin sat ca agenti economici fura apa potabila si fac ceia ce le bate prin cap. E imposibil de traitI in Criva vara. Va rog din toata inima . Caci eu inteleg ca vara seaca izvoarele dar ei le saca si mai mult caci nau nici un Dumnezeu. Imi cer scuze pentru ortografie si va doresc o seara frumoasa.”

(Visited 1 times, 2 visits today)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of