Atacat de poliţie la Gara Timişoara

Video de Simon Dragoi, Timisoara

După ce filmarea s-a închis, bărbatul de 37 de ani susţine că a trăit un adevărat coşmar.

“Mi-a smuls telefonul când am încercat să sun la 112 și mi-a închis apelul. Mi-a aruncat telefonul pe holul postului. M-a apucat de bluză, de umărul stâng și împreună cu celălalt coleg m-au luat pe sus, după care m-au aruncat cu forța înăuntru. Au început să mă lovească cu palmele și pumnii în cap și peste față. Mi-au făcut percheziție corporală. Un polițist mă filma cu telefonul lui și celălalt se amuza. Mi-au spus să mă descalț și după să mă încalț că miroase” a povestit bărbatul, potrivit pressalert.ro.

După ce a fost supus acestor umilinţe, timişoreanul susţine că poliţiştii şi-ar fi permis să îi umble prin bunuri şi să îi sustragă bani.

”Mi-au luat telefonul și portofelul și au plecat în alt birou. Mi-au luat din portofel 500 lei. După au venit, mi-au cerut din nou să scot portofelul. Mi-au scos cardurile, inclusiv cel bancar, și le-au făcut poze. În jurul orei 3 a venit cu mai multe hârtii pentru o amendă de 1.000 lei – una că am refuzat să mă legitimez și să intru în post și alta pentru atitudine. Mi-au dat telefonul înapoi, dar era crăpat”, a mai povestit bărbatul.

După ce imaginile au ajuns în spaţiul public, Poliţia Timiş a anunţat că a demarat o anchetă internă.

(Visited 1 times, 2 visits today)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of