În ce condiții supravețuiește veteranul Tudor Pînzari

Tudor Panzari, un caz aparte, unul dintre sutele de veterani, care au luptat si au aparat Tara in razboiul de la Nistru.
Evenimet de pe urma caruia a avut de suferit foarte mult, in special, urmat de grave probleme de sanatate cu care convietueste si in prezent, facandu-le fata doar cu pensia mizera de 800 lei.

Dupa o lunga perioada de lupte prin Instanțe de judecata si tot felul de impedimente din partea statului pentru a-și redobândi o locuința de care a fost privat ani in urma in mod ilegal si aproximativ dupa 7-8 ani de protest permanent intr-o coliba improvizata pe strada Bucuresti, acestui om i sa oferit o casa in raionul Causeni in conditii foarte precarii.

Ghinionul nu s-a oprit aici, terenul pe care se afla casa este situat pe o vale in care de fiecare data cand ploua puternic, este inundat de ape, locuinta veche, cu acoperisul care curgea ii provoca problema majore. In ajutor i-au venit careva fonduri colectate de la oamenii cu suflet mare prin intermediul domnului Oleg Brega.

La protestul din 26 August domnu Tudor a fost prezent ca de obicei, in ciuda faptului ca drumul este destul de costisitor de la Causeni, a ramas si pe noapte alaturi de noi toti ceilalti, fiind evacut pe sus de catre fortele politienesti a lui Plahotniuc si Dodon chiar de ziua independentei, o independenta pentru care acest om si-a riscat propria viata.

Astazi aflându-ma la Causeni cu un prieten am decis sa-i facem o vizita, am ramas profund dezamagit de saracia in care locuieste, uneori nu-i ajung bani nici pentru paine, nemaivorbind de alte lucruri de prima necesitate.

Facem un apel tuturor oamenilor de buna credinta cu suflet mare, catre diaspora noastra si catre tuturor celor care ar avea posibilitate sa-l ajutam cu orice, dumnealui e foarte recunoscator.
Il puteti contacta la tel:068741166

P.S.
Printre lucrarile de constructii ar fi necesar un zid de beton pe care il descriu in filmuletul de mai jos, indispensabil pentru a-si proteja locuinta si gradina de apele in urma ploilor puternice. Daca este cineva cu posibilitati mai mari sau careva agenti economici in domeniul constructiei doritori sa-l ajute il puteti contacta la tel 068741166

(Visited 1 times, 7 visits today)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of