Un businessman fură din spațiul public la Șoldănești


De aproape 10 ani Ion Vâhristiuc deteriorează spațiul public din jurul blocului de pe str. 31 august nr. 18 (strada principal a orașului Șoldănești)

Au fost scrise nenumărate cereri și plângeri la primărie din cauza gunoiului și a gălăgiei create de uzina de fortan a acestuia,însă primarul Orașului, Alexandru Tinică, ori a pierdut cererile,ori pur și simplu nu a luat în considerație … Locatarii sunt mereu trimiși de către primărie să-și resolve personal problemele cu Ion Vâhristiuc, din păcate nu s-a ajuns niciodată la un numitor comun. Haosul continuă, iar Ion nu pare a fi stresat în vreun fel de problemele pe care le cauzează vecinilor săi.

Un morman de gunoi din urma construcțiilor sale veșnice este situat chiar alături de grădinița “Mărțișor”, iar scuza de ani de zile este că i s-au stricat utilajele și nu-și poate aduna gunoaiele și elementele de construcție împrăștiate peste tot în jurul blocului.

Câteva plăci de beton sunt așezate chiar pe fântânile de canalizare de aproape un an, din această cauză cei de la I.M. “Regia Apă-Șoldănești” nu au posibilitatea de a curăța canalizația, prin urmare subsolul blocului este inundat în totalitate…

La cererea locatarilor au fost făcute adunări și consiliul primăriei Șoldănești spune că spațiul din jurul blocului este arendat de către Ion Vâhristiuc. Dar oare acesta are dreptul de a face toate acestea ?!

Toți ce traversează orașul pe strada principal observă ce se petrece aici, numai primarul trecând zilnic de două ori pe aici nu observă nimic,ori nu-i pasă .
Locatarii deja nu mai au puteri să lupte cu această problem, de 10 ani aceștia au făcut nenumărate încercări de a opri dezastrul creat de vecinul lor, însă nu au reușit nimic… Oare cât va mai dura așa ?

Tavy

About The Author