Amendă de 1000 de lei jurnalistului care investiga moartea unui copil

La data de 8 septembrie 2015, polițistul Stanislav Furtuna a decis să-l amendeze pe reporterul Ghenadie Brega pentru ”huliganism nu prea grav”. Acesta i-a aplicat amenda de 1000 de lei (50 de u.c.) pentru filmarea din 5 august 2015 de la Institutul Mamei și al Copilului. Atunci jurnalistul a chemat poliția pentru că a fost atacat și sechstrat de angajații spitalului în anticamera directorului, relatează Curaj.TV

Polițistul Furtuna: ”Probe video sunt, dar la moment nu sunt”

La data de 5 august, toate persoanele sechestrate în anticamera directorului au fost eliberate abia după intervenția echipajului 902. Polițistul de sector a luat explicații și a acumulat probe timp de o lună. În tot acest timp, Brega a putut face cunoștință doar cu plângerea depusă de directorul spitalului, Ștefan Gațcan.
La solicitarea de a face cunoștință cu probele acumulate, inclusiv cu materialele video, polițistul a spus că nu le poate oferi decât parțial: ”Probe video sunt, dar la moment nu sunt”.

5 august 2015 (FULL VIDEO) LOVIT și SECHESTRAT de angajații unui centru medical. Documenta moartea unui copil

Reporterul Curaj.TV documenta cazul de deces al unui nou-născut la Institutul Mamei și al Copilului și a fost lovit apoi sechestrat de angajați ai instituției în anticamera directorului, Ștefan Gațcan.

Părinții au fost anunțați dimineața, pe 5 august 2015, despre decesul copilului lor născut ieri. Medicii au refuzat să le spună care este cauza reală a decesului, de asta ei au apelat la presă. Reporterul a filmat declarația părinților și a mers la șeful instituției pentru a obține o reacție. Părinții au spus că vor și ei să intre în audiență la șefi pentru a obține explicații și pentru a depune plângere pe subalterni.

7 august 2015 Dendiu și Gațcan RISCĂ DOSAR PENAL pentru că au lovit și au sechestrat un jurnalist

Sursa Video: http://Curaj.TV

(Visited 1 times, 1 visits today)

Similare

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of