Poliția a pornit dosar penal împotriva lui Ghenadie Brega, care a fost lovit de vice-pretor în timp ce filma

10 provocări făcute de vicepretorul Urâtu: Iată imaginile în care se vede că vicepretorul V.Urâtu îl protejează pe subalternul Musteață, prezentat ca ”specialist principal”, care ar fi amenințat cu moartea un cetățean. Urâtu recurge la o serie de provocări și îl lovește pe reporter cu piciorul în spate când acesta ieșea din biroul vicepretorei Eugenia Graur.

CRONOLOGIA provocărilor:

 1. Reporterul Ghenadie Brega îl întreabă pe vicepretorul V.Urâtu cum comentează cazul în care e implicat Musteață. În timp ce întreabă, Brega deschide camera. Ca răspuns, vicepretorul spune că cheamă paza.
 2. 0,12 sec // Când vede că este filmat, Urâtu se face că-l cheamă pe subaltern să ”clarifice situația”, dar începe să-l intimideze pe reporter cu mesaje de geniul: ”în afară de cameră, nimic nu știți a face”, ”ați contribuit ceva la orașul ista?”
 3. 0,19 // Vicepretorul nu mai încape să treacă prin spatele scaunului pe care stătea așezat reporterul, deși cu 10 secunde mai devreme a trecut liber prin același loc. Ursu se împinge în reporter și spune ”nu împingeți scaunul, căp nu sunteți la dvs. acasă”, deși reporterul nu s-a mișcat din scaun, ci continua să filmeze și să adreseze întrebări la subiectul care-l interesa.
 4. 0,36 // Vicepretorul o intimidează pe secretară cu întrebări: ”- De ce nu spui cine vine?”
  Secretara: ”- Eu am anunțat”
  Urâtu: ”Cine, oameni di ăștia, care nu fac nimic?”
 5. 5 – 0,52 // Urâtu se face că-l interesează subiectul, dar bate câmpii. Întreabă a treia oară unde a fost postat video, dar nu vrea să-l vadă.
 6. 1,12 – Brega întreabă dacă să aștepte ca Urâtu să vadă video apoi să comenteze. Urâtu zice că nu și că poate să stea sub ușă măcar și o zi-două.
 7. 1,21 – Pretorul pretinde că de la reporter miroase a alcool. În acest timp îl stânge puternic de sub braț. Abia când i se cere în mod repetat să nu facă asta, îi eliberează mâna.
 8. 1,39 – Reporterul se pornește spre biroul doamnei Eugenia Graur, și ea vicepretoră, dar Urâtu vine după Brega și intră în birou.
 9. 2,02 – La ieșire din biroul vicepretorei Graur, Urâtu blochează cu corpul său ieșirea și tot el pretinde că este călcat. Din imagini nu se vede ca Brega să se miște când Urâtu zice ”de ce mă călcați?”
 10. 2,07, 2,42 și 2,43 – Reporterul își face loc și trece de ușă, iar vicepretorul Urâtu îl lovește cu piciorul în spate, la fel, se vede și reacția reporterului. Brega a sunat la 902 și a chemat imediat poliția.

Penal şi şocant, un funcţionar public loveşte cu piciorul în spate!

https://curaj.tv/no-comment/angajat-al-unei-preturi-ameninta-si-insulta-proprietarul-unui-local/

(+16) Angajat al Preturii Centru, amenință cu moartea proprietarul unui local

(Visited 1 times, 1 visits today)