Poliţia din Voluntari mă amendează abuziv pentru filmare

Inşii cu epoleți au fost opriţi sau apelali de un tip căruia i-am părut suspect, mergeam cu trotineta pe strada lui şi mă uitam lung împrejur.

El mai pretinde că filmam case, dar asta, oricum, n-ar fi fost ilegal, e libertate de exprimare în România sau deja mafia a anulat-o?

Pentru că i-am acuzat pe miliţieni că încalcă drepturile omului, s-au sinţit ofensaţi şi mi-au aplicat o amendă de 1200 lei, în baza Legii 61/1991.

Evident, nu sunt de acord şi voi contesta, ba chiar mă gîndesc să sesizez şi parchetul pentru că faptele celor cu epoleţi cad sub incidenţa Codului Penal.
Oraşul Voluntari, jud . Ilfov, lîngă aeroportul Băneasa, Bucureşti

(Visited 1 times, 3 visits today)

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nimeni Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nimeni
Guest
Nimeni

Bai jegosule dute în tara ta și învață legea, ai venit în România sa faci tu legea, învață să scrii și sa citești în romana și după sa comentezi, rapanosule!!

Nimeni
Guest
Nimeni

Bai jegosule dute în tara ta și învață legea, ai venit în România sa faci tu legea, învață să scrii și sa citești în romana și după sa comentezi, rapanosule!!În primu rand e ilegal l sa filmezi o proprietate privata dobitocule și în al doilea rand ai nevoie de aprobarea proprietarului