Protest la Aeroportul Internațional Chișinău

#Protest la aeroportul internațional #Chișinău, fiica unui cetățean al Turciei, reținut de SIS, cere de la autorități să-și revizuie atitudinea…

Comentarii:
Mariana Panas
Am lucrat in acest liceu mai mulți ani și păstrez cele mai frumoase amintiri. Am avut colegi minunați, oameni cu suflet mare pentru care respectul si promovarea culturii noastre si a tradițiilor a fost o prioritate. E inacceptabil sa fie tratați astfel oamenii care au investit atîta energie in educatia mai multor generații de copii. Dragi colegi, deși departe de voi ca distanță, va sint totusi alături și sper din tot sufletul ca aceasta situatie se va rezolva cu bine.
Geronimo Aga
Pe timpurile feudale, cand erau vasalii la domnia tarii, plateau tribut in oameni(pe langa altele), pentru armata de ieniceri ai Imperiului Otoman. Acum vasalii dau la schimb oameni pentru niste banuti in reparatia cladirii parlamentului, pentru a unge sufletul dictatorului turc si sa arate inaintea vizitei acestuia ca ei sunt “parteneri de incredere”. #erdogan #dictator#oamenirapiti
Tatiana Pascovschi
Am urmărit toată ziua evenimentele legate de cetățenii turci de la liceele Orizont. În Chișinău există sute de părinți care-și duc copii la aceste licee. Vedete,jurnaliști, oameni de afaceri, inclusiv politicieni și oameni cu influență din actuala contrucție guvernamentală. Oare cum vor dormi unii la noapte știind că niște oameni sunt extrădați unui regim care nu respectă drepturile omului, iar un copil cere ajutor? Cum mâine unii își vor duce copii la aceste școli? Cum să nu respecți minimele obligații asumate de Republica Moldova în cadrul tratatelor internaționale? Cum după un asemenea precedent să mai insiști că vrei binele statului? Cum e să stai chitic și să taci, așteptând că poate va trece și asta? Cum e să vorbești despre democrație și să folosești instrumentele unui regim totalitar? Cum e să crezi că mâine tu n-ai să devii victima acestui sistem pe care-l construiți?! Cum e să intri în biserică și să umbli pe la muntele Athos, iar după să distrugi viața unor oameni?! La cât de lași și incompetenți sunteți, mi-e groază să mă gândesc de ce mai sunteți capabili!
Alex Giosan
😥Rușine clasei politice moldovenești care nu a împiedicat nici într-un mod extrădarea unor dintre cei mai profesioniști pedagogi din Moldova. Guvernarea a demonstrat încă o dată cât de nefuncțională este, permițându-și să distrugă 7 familii nevinovate care activau timp de decenii în sfera educațională. Câtă nemilozitate din partea animalelor traficante de oameni de la conducerea țării!
Igor Munteanu
Dezonorata aceasta decizie a SIS de extradare/expulzare a cetatenilor turci, in absenta unei decizii de judecata si in conflict flagrant cu obligatiile RM fata de Conventia Europeana de Extradare semnata la Paris (1957), ratificata in 1993.
Caterina Adam Eltri
Dodon ii multumeste lui Erdogan pentru repararea cladirii si mobilier cu mana lui plaha..
Dorin Cârchelan
SIS-ul se discreditează din ce în ce mai mult. Deci SIS-ul se supune direct lui Erdogan? Unde e ordinul scris, conform căruia au fost reținuți sau sechestrați cetățenii turci?

 
 
(Visited 1 times, 6 visits today)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of