Regulament

Art. 1. Pagina www.curaj.tv este un video-blog militant, o sursă media alternativă, non-profit si fără afiliere politica, proiect interactiv intreținut de ACI Hyde Park.scoala_curajului_decupat
Art. 2. Curaj.TV incurajează libertatea de exprimare, diversitatea, drepturile omului, gândirea critică si este accesibil pentru oricine dacă are ceva filmat, fotografiat, de spus/comentat, indiferent de limba vorbita, naționalitate, locul aflării, gen, rasă, nu contează nici optiunile culinare, sexuale, politice, religioase etc.
Art. 3. Oricine poate comenta sau propune pentru publicare texte şi imagini proprii
Pentru aceasta e suficient sa ne contactați aici sau într-un comentariu.
Imaginile video e preferabil să le încărcaţi pe Internet (YouTube, Vimeo, etc) şi indicaţi link-ul sau codul embed. Peste câteva ore filmuleţele vor fi publicate de editorii Curaj.TV, dacă nu încalcă legile și acest regulament.
Art. 4. Sunt acceptate doar textele, imaginile filmate de utilizatorii portalului şi nu materialele preluate. Putem publica cu nume de autor, pseudonim sau chiar garantăm anonimatul, dacă situația o cere. Ne puteți trimite video pe email sau skype și îl publicăm pe unul dintre conturile noastre youtube, dar vă cerem ți acordul în scris pentru publicare, putem garanta anonimatul sursei).
Dacă faceţi trimitere la un text, imagine, video străineCuraj.TV_instruire, respectaţi regula citatelor. Recomandăm folosirea unul volum rezonabil de citate (nu mai mult de o treime din semnele întregului text sau durata materialului video), cu trimiterea obligatorie la surse.
4.1. Pot publica materiale care nu le aparțin administratorii, editorii, sau, în cazuri urgente, autorii de pe Curaj.TV, dar e necesară atenționarea adminstrației ca materialul să fie revizuit și să i se atribuie numele de autor potrivit, în timp rezonabil.
4.2. Pe lista de redare de pe prima pagină adaugă video considerate importante doar persoanele cu funcție de admin, dar oricine poate propune un video în acea listă. Singura condiție tehnică este ca acel video să fie disponibil pe YouTube.
Art. 5. Comentarii se pot face cu un cont Facebook, Twitter, Google sau Disqus, nu sunt posibile intervenții anonime, deci, fiecare poartă răspundere conform legii pentru cele scrise.
Administrația poate interveni să suspendeze sau șteargă comentarii, dacă acestea încalcă legea, drepturile omului și acest regulament.
Art. 6. Nu se recomanda insultarea persoanelor, discutarea numelui, culorii pielii, a limbii vorbite (nu contează confesiunea sau preferință sexuala a omului, ci declarațiile și faptele sale).
Sunt interzise imaginile/mesajele care incită la ură și crimă.
Art. 7. Pe Curaj.TV vă încurajăm să scrieţi cu diacritice româneşti, pentru a uşura lectura celor care vă vor citi.politia_filmeaz
Î n d r ă z n i ţ i, alăturaţi-vă echipei curajoase!

(*) Hyde Park este un parc din Londra (?i din alte capitale occidentale). Este renumit in special pentru o zona a sa, Speakers’ Corner (colţul oratorilor), unde oricine poate lua cuvintul pentru a da glas problemelor care-l frămîntă. Prin extensie, Hyde Park a devenit un simbol al libertatii de exprimare.

Art. 8.
Art. 9.
Art. 10.
_________________________________
De acest portal sunt responsabili membri şi nemembri ai asociaţiei Hyde Park.
Nu oricine are cont pe acest site e şi membru HP. Vedeţi pe pagina oficiala www.curaj.md lista de membri activi şi onorifici.

Mai jos vă oferim lista de administratori şi editori de pe Curaj.TV:

Administratori:
Sergiu Brega – sergiu[at]brega.org | YMS : sergiubrega; – tel. (+40) 745681801
Ghenadie Brega – breghen[at]gmail.com | Skype: curaj.md;
Oleg Brega – oleg[la]brega.org | YMS : olegbrega; Skype: curaj.net; Twitter: OlegBrega; Facebook: o.brega – tel. (+373) 69350894