Politisti cu iPhone filmeaza un tinar activist

12 ianuarie 2018 Un tinar activist zice ca a observat politistul a intins mina peste geamul masinii oprite pe prima banda si a lasat-o adinc pina la scaunul-fotoliu. iar soferul l-ar fi mituit ca sa mearga mai departe nesanctionat. Uitati-va si observati fiecare secunda a filmuletului si discutati, comentati, fiindca politistii au ales asa un loc unde nu tare se observa cind cineva mitueste: de pe trotuare nu se vede fiindca sunt parcate masini una linga alta, partea cealalta e circulatie rutiera, asa s-au gindit acesti bravi politisti dar nu le-a mers. ochiul camerei a fixat totul.

Apoi tinarul a mers si nu i-a esit la socoteala cum asa sa-l fotografieze politistul fiind minor si s-a intors sa mai filmeze fapta politistilor, dar totus observati cum incearca sa se descurce politistul mustrind baiatul si amenintindu-l cu rafuiala la judecati. Nui asa ca sunt pregatiti pentru orice situatie numai sa faca bani si sa cada drepti ca pisicele in picioare.

Rugam instantele sa urmareasca acest caz…sa le dea si judecata daca asa merita . Multumim de atentie si curaj Alexandru Nastas pentru filmulet

(Visited 1 times, 2 visits today)

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of