Procesul lui Sergiu Duminică s-a amînat


Azi 4 iulie 2012, a fost preconizat examinarea recursului lui Sergiu Duminica in Curtea de Apel Chisinau. Din cauza lipsei avocatului lui Duminica, sedinta s-a aminat pe 25 iulie 2012, ora 14.00 .Avocata acestuia sustine, ca mai avea o sedinta de judecata si ca mai are nevoie de timp ca sa se pregateasca de dosar.

Culmea este in acest caz, ca examinarea recursului iar v-a trece prin manile controversatului magistrat Liliana Catana, care are deja faima rea ce tine de majoritatea dosarelor ,,7 aprilie 2009 ,, examinate de ultima in apel prin care si-a aratat pozitia in scris in deciziile sale prin expresia sa batjocuritoare ,,presupusele victime din aprilie 2009,, si achita pe un cap politistii tortionari. Socot ca acest magistrat L. Catana ,,дежурная по апрелю,, in cazul lui Duminica ar trebui sa se autorecuze de la examinare apelului lui Duminica.

Cel mai dureros in Justitia RM si cum spune S.Dumunica : ,, procurorii,judecatorii,politistii…care instrumenteaza dosarul meu , ma determina sa ma sinucid. Am scris o cerere in acest sens, in cazul sinuciderii mele sa se faca vinoveti procurorii, judecatorii… care-mi instrumenteaza acest dosar fabricat,,

PS. Doamne Fereste sa ajungi pe mainile justitiei acestui Stat !

P.P.S Îmi pare sincer rau, Sergiu, căci călăii tăi, inclusiv Gumeniţa, fiind în libertate, asta îşi doresc – dispariţia ta. Te rog, să nu le faci pe plac!

About The Author