Românii se UNESC pentru mediu curat


Nu avem cum sa invingem un mamut ca Chevron daca nu punem umarul sa ne mobilizam impreuna! O facem pentru sanatatea noastra, a copiilor nostri, a apei si a solurilor noastre! Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică: BÂRLAD (VASLUI), VOIVOZI (BIHOR), TRIA (BIHOR), BĂILE FELIX (BIHOR), TULCEA (BIHOR), ADEA (ARAD), CURTICI (ARAD), PERIAM (TIMIŞ), BILED (TIMIŞ), PAULIS (TIMIŞ), PARA (TIMIŞ), BUZIA (TIMIŞ),
CRAI (TIMIŞ), MĂCIN (TULCEA), BABADAG (TULCEA), CAPIDAVA (CONSTANŢA), EFORIE (CONSTANŢA), COSTINEŞTI (CONSTANŢA), VAMA VECHE (CONSTANŢA), ADAMCLISI (CONSTANŢA)
TREZIREAAA !!!! Chevron a primit undă verde pentru începerea explorării pe cele trei perimetre din Dobrogea, în suprafaţă totală de aproximativ 300.000 de hectare. Gigantul american a fost singura companie pentru care Guvernul a aprobat aco…rdurile petroliere în şedinţa de marţi, deşi mai stau la coadă şi alte companii.
Aprobările vin în contextul în care locuitorii din Bârlad şi zona înconjurătoare, unde Chevron deţine alt perimetru, au protestat ieri împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică.

Mai multe studii independente au legat fracţionarea hidraulică de declanşarea unor cutremure, poluarea apei şi degajarea în atmosferă a unor substanţe toxice sau gaze cu efecte de seră.

ESTE NEVOIE DE MOBILIZARE GENERALA URGENTA !!!!
CEI CARE DORESC SA INITIEZE ACTIUNI LOCALE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI SCRIINDU-NE PE WALL-UL EVENT-ULUI !!!SHARE!!!
http://www.facebook.com/events/296613460410137/

About The Author