Afacere cu iz de inselaciune din partea companiei de servicii funerare *Casa Pietrei*

Iata ca ne-am pricopsit si noi amagiti de asa-zisa companie de servicii funerare care chipurile au o experienta de peste 10 ani. Foarte usor te ademenesc cu preturile si cu gama lor variata de produse. Iti inspiră asa o incredere la inceput.
Deci, pentru elaborarea proiectului platesti pentru 2 drumuri, fiindcă chipurile ei muncesc la acesta 2 zile (o zi pentru fundament, si alta pentru restul- ei sunt ‘pro-calitate’). Pai iata ca de facto, echipa munceste repejor doar o singura zi, desi tu ai platit pentru 2, iar in afara Chisinaului stiti bine ca nu e ieftin acest drum.
Alta ar mai fi ca acolo cadrele care activeaza se schimba periodic, de nu mai stii cu cine vorbesti. Unul iti promite una, altul nu are idee si tot asa. Asa cum am fost si noi patiti cu situatia cand din start platesti pentru un oarecare proiect ales din multe alte sabloane, ca pana la urma sa-l faca incomplet si sa-ti arunce vorbe in fata ca la ei asa ceva nu se prevede, si daca il vreai asa, mai plateste.
Nu te asigura nici cei 5 ani de garantie care ti-i ofera, din simplu considerent ca doar in MD tara minunilor, companiile isi pot schimba numele peste noapte.
Daca va intrebati a fost un oarecare contract?! Da, a fost, dar sigur ca nu va fi mentionat orice punctisor din lucrare care urmeaza a fi facut.
Pai iata, in concluzie, platesti bani grei pentru un lucru facut la fugareala si acela incomplet.
Acum nu mai putem da de dansii, probabil ca nu mai activeaza sau pur si simplu ignora orice contact din partea noastra. Si plus la aceasta, nu au nicio frica in fata legii, deoarece aceasta NU exista.
Dragi cetatenti, spre binele vostru, evitati aceasta companie sau daca cumva si-au schimbat numele, ei se vor afla cu siguranta tot la aceeasi adresa.
Va multumesc pentru atenția si rabdarea acordată citirii acestui mesaj.”
Draga echipa curaj.tv, as dori sa-mi pastrez anonimatul. Si totodata, tin sa va multumesc enorm pentru ceea ce faceti. Va apreciez mereu.

(Visited 1 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of