Ajutor! Primarele de la Călugăr și Chetriș mi-au luat cei 3 copii

M-a scos fara notiv din casa bunicii, în care am virit 30 mii lei si am inmormintat pe bunelul. Apoi am cautat casa de vinzare tot in chetris si am dat la stapina 6000 lei de la inceput, ca in timp de un an trebuia sa o platesc toata, am trait o luna apoi a venit primarita, adica doamna Zina si m-a scos din casa cu 2 copii si insarcinata de 7 luni, mi-a zis ca stapina nu mai vinde casa. Am iesit in drum, nu aveam unde sa ma duc M-am rugat la o lidera din satul Calinesti si mi-a dat voie sa traiesc intr-o casa parasita fara lumina. Am inprumutat 5000 lei si am reparat pereti, podelele si soba ca sa pot trai cu copiii. Am locuit acolo 2 anii apoi fostul sot a facut niste bani si am plecat in satul Calugar. Ne-am inteles cu casa sa cumparam, am dat primii bani de 500 euro. Dar pe parcurs, sotul s-a destrabalat cu jocuri de noroc, ducea toti banii acolo ne-am certat putin, bea mult, chiar s-a spinzurat, dar eu i-am salvat viata, apoi a stat la spitalul de pisihiatrie 3 saptamini, si n-a mai venit la noi după externare.

Din luna februarie traesc pe datorii, primarita satului Calugar nu a vrut sa-mi faca niciun ajutor social, ca e prietena cea mai buna a doamnei Zina, si a vorbit saptamina trecuta cu stapina casei în care traiam ca sa ma alunge si nici banii sa nu-mi intoarca. Eu am plecat pe 3 zile in Romania sa-mi caut de lucru, am lasat copiii la o femeie din Chetris si am platit-o ca sa aiba grija de copii, ca il intrebasem pe fostul soț daca nu poate sa tina el copiii si el mi-a spus ca nu. Peste o zi m-a sunat fostul ca sa-i dau copiii pina ma intorc. I-am dat voie sa-i ia de la femeia ceea apoi, a doua zi dimineata, era sinbata, la ora 7, pe ploaie, s-a dus doamna Zina si cu primarita satului Calugar la femeia la care am lasat copiii si mi-a luat copilul mai mare la batut, adica l-a suit cu forta in masina si l-a dus la centru de copii in satul Bocsa, si ele acum cu fostul soț nu vor sa-mi dea copiii, doi dela sot si cel de la centrul de plasament. Spun multe prostii, ca fac totul special ca sa ramin fara drepturi de mama. Eu sunt distrusa, nu am bani nu am casa si nici drepturile mele nu le pot apara, ca ele se socot puternice, cu influență, si eu sunt de una singura. M-au dat in judecata cu iscalituri din sat de la lume, au scris multe prostii si au pus persoane străine sa se incaliasca impotriva mea, eu am si citeva inregistrari audio cu primarita dela Calugar, puteti cu ceva sa ma ajutati, va rog frumos, ca sa-mi recapat copiii inapoi?!

Copii doi de virsta de 4 si 2 ani stau la tatal bolnav cu capul si fara supraveghere adica nu au control, stau cu el in casa fara procura, de ce eu ca mama, ca am vrut sa-i las la femeie cu procura nu mi s-a permis, dar la el, ca e bolnav psihic si e barbat fara procura, are toate drepturile. Copiii cind stau la el, cind la sora lui, ce dreptate e asta, nu pot sa inteleg nimic?!

Eu pina pe 9 agust ma intorc in Moldova, ca a zis ca nu-mi da voi sa las mai mult 45 de zile copilul la centru, dar directoarea mi-a zis ca se poate si mai mult, si pe cei mici sa-i duc încolo, să fie impreuna, sa stea pina ma intorc eu de la munca cu bani de casa. Cei de la asistenta socială i-a prostit primaritele si mi-au spus ca nu vor face asa cum vreau eu.

(Visited 1 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of