Directoarea grădiniţei a fost concediată pentru pedeapsa cu mătănii

Situaţie fără precedent la Albineţul Vechi, raionul Făleşti

Primarul comunei Albinetul Vechi, Colesnic Serghei, in complicitate cu secretara primariei, Talmaci Maria, si fica acesteia, Cebotari Inga, au suspendat-o din fucnctia de educator (0,25 salariu) pe Taranu Alla (care indeplinea si functia de directoare a gradinitei Albinetul Vechi), pentru faptul ca la inceputul unei activitati s-au stabilit niste reguli preconizate pentru a fi respectate.

Copiii au convenit sa inchine cite o metanie pentru nerespectarea regulilor (fiindca se aflau in postul mare). Daniel, nepotul secretarei de la primarie, a fost cel care a incalcat regulile de grup. Anterior copiii au invatat rugaciuni insotite de semnul crucii si nimeni nu s-a suparat. Nici de data aceasta nu s-a suparat Daniel si ceilalti copii. S-au suparat cei maturi (sus numiti) si au suspendat-o din functie pe d-na Taranu Alla profitind de acest caz neinsemnat (la parerea noastra) deoarece cunoastem ca d-na Taranu Alla, din momentu concursului de suplinire a locului vacant de director a acestei IP, a avut tratare ostila din partea primarului timp de 2 ani.

Sunt indignati majoritatea copiilor ce frecventeaza aceasta gradinita cit si unii conselieri locali de faptul ca domnul primar ia decizii fara a tine cont de parerea parintilor si a alesilor locali. Astfel, Judecatoria Balti (sediul Falesti) o cheama in judecata la data de 17.05.2018 la ora 12:00, Biroul nr.2 pe Taranu Alla, invinuita in baza art.313 CC RM. Am dori sa se tina cont si de doleantele noastre, ca d-na Taranu Alla sa fie restabilita in functie si ca adevarul si dreptatea sa triumfe.

Autorii scrisorii au solicitat anonimanul

(Visited 1 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of