Imagini

Oricine poate face curse charter spre Moldova?!

Anunț pe internetCum e posibil, in Moldova cine vrea poate organiza charter-uri? De ce cursele de linile le-au suspendat, li s-a luat sansa agentiilor de turism sa vîndă bilete, ca să se imbogateasca doar o singura firma? Unde e dreptatea?
Air Moldova si Fly One, categoric nu au rambursat banii pentru bilete, cum a facut de exemplu Wizz Air, cica e forta majora si nu-i intereseaza ca peste 2 luni (propun schimbarea de data) pasagerului nu-i mai trebuie biletul cela. Usatii a organizat cu 200€ astia cu 270€. Cit de corect este aceasta din punct de vedere juridic? Sau cine sta in spatele TransEric?
Citește în continuare Oricine poate face curse charter spre Moldova?!

Au lucrat pe șantier fără bani, acum au și dosar penal

Sunt intr-o situatie dificila, dupa câțiva ani de muncă peste hotare m-am decis sa ma opresc in Moldova cu lucrul. Împreună cu 5 apropiați am postat un anunț pe internet că suntem în căutarea unui post de muncă, am fost telefonați de Gheorghe  Bortă și am stabilit să ne întâlnim pentru a vedea oferta de muncă. El s-a prezentat ca directorul firmei Prodenar (la care de fapt el este un depozitar), directorul firmei este Damașcan Igor. Am lucrat 7 luni  (9 mai 2019-26 noiembrie 2019),  de la inceput ni s-a promis că vom fi angajați legal, astfel noi am prezentat copiile la buletin. Lucrul pe care l-am prestat a fost montarea fațadei cu ventilare din teracotă, pentru asta trebuia să fim remunerați cu18 euro m2 si ni s-a spus ca bani îi vom primi la două saptamâni. Citește în continuare Au lucrat pe șantier fără bani, acum au și dosar penal