Despre noi

Curaj.TV e un proiect al Asociaţiei Hyde Park (ACI HP). Aici oamenii activează voluntar, ocazional. Nu avem pretenţii de presă, dar vrem să fim media alternativă, de la firul ierbii, la care contribuie oameni de rînd şi de unde se informează lumea din prima sau a doua sursă.

Mai degrabă suntem o tribună pentru exprimarea celor care nu au acces la presa de stat şi de partid, iar media comercială ne ignoră.

Oricine poate deveni colaborator Curaj.TV

3 gânduri despre „Despre noi

  1. Va salut domnu Geana . Am văzut că sunteți prin suceava , la botosani cand veniti sa verificați firmele funerare ca sunt foarte multe , sau sa intrati in vorba cu paznicii , care se cred polițai:) . Stima si respect . Va urmăresc cu drag.

    Apreciază

  2. Va salut domnu Geana.Am vazut ca mergeti prin toata tara.Pe la primaria comunei Copalau, jud.Botosani.de ce nu mergeti sa verificati magariile facute de primar .cum a inselat cetatenii acelei comune si batrani care nu stiu sa citeasca si ia facut sa semneze acte cu amprenta de la deget.va doresc multa sanatate

    Apreciază

  3. buna Harry Potter. sa stii ca esti un om norocos ca nimeni nu te da in judecata ca pui filmarile astea in spatiul public. ai stiut ca daca oamenii de acolo nu sunt de acord te pot da in judecata ? Normal ca nu, ca habar nu ai tu de nimic! care a avut un iq decent te-a fraierit rapid

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s