social

Am angajat avocat cu o mie de euro şi n-a făcut nimic

Ma numesc Ecaterina B. La data de 27-07-2018, aflindu-ma in afara tarii si avind nevoie de serviciile unui avocat, cineva mi l-a recomandat pe Dorin Reşetilov ca fiind un specialist bun. Am sunat la domnul Reşetilov dupa care ne-am intilnit personal sa incheiem un contract. Adica mi-a dat de inteles ca e totul legal si e un profesionist.
Plata pentru serviciile de care aveam nevoie a fost de 1000 de euro. Banii i-a vrut înainte ca sa inceapa munca.
După asta ne-am auzit in august, mă asigura ca totul merge bine. Dupa care, in octombrie, cind l-am cautat din nou, domnul Reşetilov n-a mai fost de gasit nici pina in ziua de azi. Numarul de telefon e inchis, pe retelele de socializare nu-l gasesc.
Va rog, daca cineva cunoaste persoana data sau stie oarecare informatie, scrieti in comentarii. Va multumesc anticipat

Pe situl Curţii Supreme de Justiţie am citit că recursul Ecaterinei a fost refuzat de instanţă ”deoarece nu indeplineste cerintele de forma”. Pronuntarea motivată va fi la 20.12.2018

5 gânduri despre „Am angajat avocat cu o mie de euro şi n-a făcut nimic

 1. Am găsit nr. de tel.079201888, mailul resetilov.dorin@gmail.com și la ce adresă a fost înregistrat Cabinetul avocatului ”Reșetilov Dorin”: mun.Chișinău, str.Minsk nr.2 ap.41 (posibil să fie adresa de domiciliu). De expediat o scrisoare recomandată la acea adresă cu solicitarea de a returna banii, ulterior în instanța de judecată în caz de refuz. Apropo, am mai găsit o știre din 07.12.2018: prin Hotărârea Consiliului Uniunii Avocaților din Moldova i-a fost suspendată activitatea lui Dorin Reșetilov în baza cererii cu privire la suspendarea activității.

  Apreciază

 2. Avocatul Resetilov Dorin va deranjeaza in persoana.
  Domnule Oleg Brega, nu va este rusine sa publicati si sa distribuiti informatii false, si inca sa mai faceti si comentarii proaste pe facebook. Daca te ocupi cu stiri, atunci converseaza cu toate partile cauzei, ca sa afli adevarul, si pe urma sa faci analiza daca este sens sau nu sa publici informatia. Nu faceti imixtiune in activitate.

  Apreciază

  1. Dorin, vino acasă, ca mama te asteapta. Sa nu uiți ca te iubesc, așa e viața, e imprevizibila cu dunga albă și dunga neagra. Mai de vreme sau mai tirziu toți trecem prin ele.

   Apreciază

  2. Dorin, vino acasă, ca mama te asteapta. Sa nu uiți ca te iubesc, așa e viața, e imprevizibila cu dunga albă și dunga neagra. Mai de vreme sau mai tirziu toți trecem prin ele.

   Apreciază

 3. Oameni buni și nebuni de cap cei ce fac rău eu cunosc unde se găsesc o mulțime, și credețimă că cît de tîrziu nar fi el înapoi la voi ajunge,iar oamenii cu sufletul bun le rămîne nama să vă cumoască și să vă intre în voie la ascultările voastre fățarnice, sfatul meu cîtăriți bine gîndurile și cuvintele înaite de ale spune, eu pe Dorin îl cunosc de aproape 10 ani dar ar fi păcat să mă gîndesc măcar că ar putea face vriun rău cuiva, este un băiat foarte bun la suflet pe care nu lar schimba niciun leu sau alte lucruri murdare pe care le vorbesc oameniii bolnavi de cap din păcate tare mulți din ăștia se află sub fățărnicie printre noi, nu considerați că dacă ai plătit un leu vine și dreptatea deodată, la noi e țara minunilor nu uitați, priviți împrejurul vostru ce sentîplă și apoi comentați, cu stimă și respect pentru un băiat de treabă pe nume Dorin Resetilov…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s