Poliția de frontieră practică și apără braconajul?!

La pichetul de grăniceri din Cuconeștii Noi, raionul Edineț, unde șef este Eugeniu Gargalîc, iar șefi adjuncți sunt Popovici și Pirojoc, zilnic se petrec acte de corupție și anume: locuitorii ce trăiesc pe malu lacului de acumalare Costești-Stinca, dacă vor să pescuiască în zona de frontieră, sunt obligați să achite sume bănești ilegale. Persoanele care nu achită sunt trase la răspundere contravențională că încalcă regimul de aflare în zona de frontieră.
Chiar angajații Pichetului de grăniceri piescuiesc ilicit în perioada de inhibiție sau protejează alti pescari în schimbul sumelor bănești.
Majoritatea locuitorilor ai satelor Dumeni, Druitoarea Nouă și Varatic r-l Rîșcani (unde domiciliază Popovici Boris, angajat al Poliției de Frontieră care deține funcția de șef adjunct) achită zilnic bani pentru a influența subalternii săi pentru a proteja persoanele care pescuiesc. Chiar cînd sunt efectuate diferite controale de către Serviciul Piscicol în regiunea dată tot dumnealor protejează persoanele care achită sumele de bani și au influență asupra inspectorilor piscicoli.
Solicit dacă este posibil efectuarea unui control la fața locului!
Anonim/ă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s