opinii

Statul a fost capturat cu ajutorul presei loiale

Am promis opiniei publice că voi demasca şi divulga cum aparatul de conducere din Republica Moldova (întunericul) au supus şi capturat statul şi poporul strict în interesele lor şi clanului familiilor lor.

O cauză de bază este dezinformarea totală a opiniei publice de către majoritatea companiilor de televizine, care în loc să demaşte mafia de la guvernare, au făcut cîrdăşie cu ei şi au primit cu ei salarii şi înlesniri de la patroni.


Instrumentul principal de capturare a statului a servit organele procuraturii în frunte cu Procurorul General, care a pus mîna pe urmărirea penală şi au purces la deschiderea la comandă a dosarelor penale orchestrate de reprimare şi represii a persoanelor de altă orientare şi gîndire, incomode puterii de stat.

Îndată ce îţi exprimi nemulţumirea faţă de putere, apare Procuratura Generală cu intentarea dosarelor penale la comandă şi lichidarea acestor persoane prin intermediul închisorilor.

În acest sens a apărut o expresie umoristică, lozinca principală a perioadei 1989 şi a mitingurilor din 2002-2004: „JOS MAFIA!!!”, iar mulţi se întreabă: dacă se întreabă, DACĂ ÎI V-OM DA JOS, ATUNCI NU O SĂ AVEM PE CINE ALEGE?!

Mafia este întunericul, or în apele tulbure, în mlaştină se plodesc diavolii.

Ion Taboră

3 gânduri despre „Statul a fost capturat cu ajutorul presei loiale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s