Educație · pericol

Copil de 4 ani a fost bătut la grădiniţă

Avem asa o situatie care ne-a afectat pe toţi.
Pe data de 6 iunie la gradinita din comuna Biesti raionul Orhei a fost agresat un copil de 4 ani, a fost snopit in batai de educatoarea pe nume Alexandra G. Am inteles ca mama copilului a fost la sectorul de politie, insa stim cu totii cum este politia noastra. De asta facem acest apel la dumnevoastra sa ne ajutati si sa o denuntam pe doamna Alexandra, locuitoare a satului Cihoreni, comuna Biesti. Mai stim ca acesta nu-i unicul caz cind ea procedeaza in asa mod, au mai fost cazuri cind a mai batut copii, insa a scapat cu un simplu multumesc!

Oameni buni, dragi parinti, hai sa luam masuri cu aceasta educatoare, nici nu merita sa o numim doamna, cum se poate de lasat sa se ocupe de educatiia copiilor cu asa apucături de a-si bate joc de copiii oamenilor? Aceasta nu-i educatoare, nu-i mama, nu-i femeie, nu-i bunica, dar este o fiara! Sa salvam copiii din mina ei.
A fost scris si la primarie catre primarul Vlas Ion ca sa fie eliberata din functiea de educator, insa nu se stie ce va fi, acolo, in primarie, o mina se spala pe alta.
Ajitati copiii, va rugam frumos, denuntati-o pe aceasta doamna să stie toata lumea cine este. Afara din gradinita! Locul ei e la racoare, după gratii cu ea, nu sa-si bata joc de viitorul nostru! Sa punem umar la umar si sa ne salvam copiii, azi e unul, miine e altul, cit se poate, oameni buni!

2 gânduri despre „Copil de 4 ani a fost bătut la grădiniţă

  1. Buna la toti eu as vrea sa va pun la curent. Eu am avut si eu probleme cu doamna Alexsandra cu 10 ani in urma,doamna aceasta e demult agresiva cu copii il batea din cauza ca nu vroia sa doarma la amiaza.Nare rabdare cu ei sa steie acasa.

    Apreciază

  2. Serios??? Chiar doamna este o “fiară”??? Cine este autorul articolului, este la curent cu toate întâmplările,momentele care au avut loc?? De ce vă permiteți să numiți în așa mod o doamnă care toată viața și-a petrecută cu copiii și care ia condus pînă la școală fiind toți mulțumiți de educația care le-a oferit-o. Mai întâi de toate sesizați cazul complet din toate unghiurile și apoi făceați așa publicații. Știți doar să ponegriți nume și altceva nimic. Autorul este un inbecil și degradat dacă și-a permis să scrie așa cuvinte murdare.
    Îmi pare rău Că din cauza cuiva care nici nu are idee despre caz,suferă ceilalți din jur.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s