“Oamenii legii” · Educație · mafia · social

‘La scandal…cu Borodachi” – 6 #VECIN SCANDALOS

A telefonat d.Lidia din Moscova sa mediatizam un caz al familiei Trinca Volosciuc, Maria, mama lui Oleg Volosciuc de 48 ani, care are conflicte cu toti vecinii in Glinoaia, Edinet https://curaj.tv/?s=Spune+ca+Politia+…

Dupa acest interviu ne-am deplasat la Glinoaia sa vedem situatia reala a familiei. Asistenta sociala nu a dorit sa comunice despre familia Volosciuc, dar ne-a trimis la Primar care nu se afla la Primarie, precum nu era nici politistul de sector.

Am discutat cu mai multi vecini, consateni, rude despre situatia lui Oleg Volosciuc. El este inchis deoarece are conflicte multe si, se pare, dupa spusele tuturor, este agresiv si scandalos. Am discutat si cu mama lui Oleg care este foarte bolnava si intretine cele doua nepoate la ea acasa. Maria Trinca Volosciuc spune ca are nevoie de un avocat ca sa-si aduca fiul acasa fiindca nepoatele cresc si nu se mai poate ispravi cu ele. Mama fetelor Galina Volosciuc este plecata in strainatate, fetele deja o numesc tanti Galina, deoarece Galina nu se poate prezenta acasa din cauza barbatului scandalos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s