“Oamenii legii” · dreptate · pericol

Un grangur din poliție e acuzat că amenință și înjură

Un deținut ne scrie sub protecția anonimatului că această înregistrare e făcută recent de el și că vocea ar fi a lui Silviu Mușuc, șef adjunct al poliției capitalei, care speră să fie avansat zilele astea și să-l restabilească în funcție pe un subaltern pensionat recent, de asta oamenii de după gratii sau care au fost pe acolo se agită ca să se împotrivească acestui proces.

”La data de 07.06.2019 Iarmenco Eduard a plecat la pensie din funcția se șef al izolatorului de detenție al Direcției de Poliției de pe Strada Tighina 6, Chisinau , acel izolator unde a fost maltratat și torturat cetățeanul Andrei Braguta. Acest Iarmenco Eduard a fost numit in funcție în 2013 cu ajutorul nasului lui de cununie, care este șef adjunct al Direcției de Poliției, acum Iarmenco Eduard, plecând la pensie, nici măcar nu a luat lucrurile personale din birou, deorece i s-a promis ca va fi primit înapoi la funcția de la care s-a pensionat! Dar pe timpul acestui Iarmenco s-au comis foarte multe ilegalitați, și Iarmenco permanent mușamaliza cazurile:
1) eu mă aflu in programul protecția martorilor și am fost torturat de către Iarmenco, am probe leziuni corparoale, a fost deschis cauza penală apoi Iarmenco a reușit sa stopeze ancheta, dar cazul va merge mai departe .
2) in izolator a fost violată o femeie care era reținută pentru 72 de ore, faptă comisă de doi polițiști. Eu i-am comunicat lui Iarmenco, el nu a întreprins măsuri, dar a început da mă amenințe și sa mă preseze! Am probe chiar martori-polițiști despre cazul violului.
3) Iarmenco a cerut bani suma de 350 euro de la un polițist, care și i-a dat pentru a nu fi intimidat, am secvențe audio de la ședința unde Iarmenco discuta cu subalternii săi cu cuvinte necenzurate foarte urit , de la persoane reținute se fura din colete și lucrururile personale, Iarmenco musamalizeaza aceste cazuri, am probe. Sunt mai multe persoane care au suferit din cauza lui Iarmenco, dar acum el a trecut concursul la funcție de șef al izolatorului, măcar ca are dosare penale, este implicat in alte ilegalitați.
Nașul lui de cununie care este Șef adjunct al Direcției de poliție a hotărât tot ca sași aducă finul , dar unde este lege ce privește la conflict de interese deoarece Iarmenco dacă e șef la izolator se supune dlui Musuc, care este responsabil, adică finul se supune nasului. Azi-mîine trebuie sa fie semnat ordinul, eu va rog, opriți semănarea acestui Ordin pina la clarificarea tuturor circumstanțelor, sa vedeți ce personaj este Iarmenco și nu merită sa fie angajat, sper ca cu noua conducere care a venit sa fie tot legal și cinstiti nu cum a fost pe timpul lui Pinzari!
Anonim/ă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s