Şantier poluant la o clădire de stat, ultracentrală


Statul s-a apucat să cureţe faţada clădirii unde a fost mulţi ani Procuratura Generală, dar o face cu muncitori iresponsabili care nici măcar casca obligatorie de protecţie sau bocancii nu-i poartă în timpul muncii, iar norii de praf creaţi de aparatele lor se duc în bătaia vîntului direct în plămînii locuitorilor şi a oaspeţilor capitalei.

Un gând despre „Şantier poluant la o clădire de stat, ultracentrală”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s