Un ”doctor” de la ”Fulger” nu crede în evoluţie şi drepturi

O femeie a publicat această poză pe facebook cu textul provocator: Fetelor, cât voi stați și vă gândiți și tot alegeți, bărbații se mărită în locul vostru.

Imediat, ca la ceva puternic mirositor, s-au adunat tot felul de amatori. Unul, care se dă drept doctor, declară sexist şi misogin: Pînă ce o sucă caută un bărbat cu BMW şi bani păi şi logic că un bărbat o să-se întîlnească cu alt bărbat!

Am încercat să-i explic că unii bărbaţi sunt atraşi de alţi bărbaţi pentru că sunt gay, nu pentru că nu se uită femeile la ei, orientarea sexuală nu e o alegere sau moft. Şi aici insul s-a lansat în declaraţii una mai descalificantă decît cealaltă, a ajuns chiar să nege teoria evoluţionistă a lui Charles Darwin care se predă elevilor la şcoală ca fiind verificată de ştiinţă. Cică ”Practica bate teoria!

Am căutat să văd pe unde lucrează tipul ca să nu ajung cumva din imprudenţă pe mîinile lui de ”doctor”, şi am aflat că a absolvit acum 18 ani Academia de Poliţie şi că lucrează de cîţiva ani în Batalionul cu destinaţie specială ”Fulger”, adică, o fi vreun felcer la mascaţi.

discutie-gay

Oare ce crede Maia Sandu despre un astfel de angajat la stat care declară public despre ministere că sunt magneţi pentru bani, dar Andrei Năstase, cel care a fost pînă mai ieri şef la MAI şi vicepremier, dar ministra sănătăţii, Ala Nemirenco? Nu cumva din oportunism electoral şi populism politic şi ei/ele susţin doctrina creaţionistă ca să nu supere biserica şi enoriaşii-alegători?

Poate şi teoria Pămîntului plat, că doar se vede cu ochiul liber că Soarele se învîrte pe bolta cerească şi pămîntul pare o farfurie sau strachină? 😉

Cît despre Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), aceasta a declarat că orientarea homosexuală e o formă normală de sexualitate, din contra, homofobia pare să fie o boală mintală! Sau e vorba, în cazul nostru, doar de ignoranţă şi habarnism?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s