“Oamenii legii” · dreptate · mafia · pericol

Abuz polițienesc pe timp de pandemie

In urma acestui video mi s au retinut actele permisu si talonu si amenda 11milioane
Precizez ca am facut acest videoclip public pentru siguranta mea. Mi s-a retinut permisul de conducere 30 zile pe motivul ca am prezentat actele pe geam si nu le-am inmanat, iar talonul pentru cauciuri dar nu a verificat cati mm este uzura doar din ochi si la misto s-a folosit de cel mai mic motiv asa cum a precizat in filmare ca “asa vrea el sa-mi ia talonul (minutul 5:22).

Acesta refuza sa se uite pe actele care mi le-a cerut cu motivul ca “nu vede bine” si incercand sa ma prosteasca ca am geamuri fumurii (se vede ca nici pe spate nu a geamuri fumurii) Sunt foarte revoltat deoarece in timpul pandemiei si in timp ce organul ne invata cum sa pastram distanta de 1m el i-a smuls telefonul iubitei mele cu forta din mana, dupa care i-a si cazut pe fereastra masinii si evident s-a zgariat coltul. Politistul nu purta masca de protectie, casca, gradele. Tin sa precisez ca am primit amenda in timp ce el nu avea imbracamintea corespunzatoare ce ii ofera abilitatea de a ma sanctiona.
Dupa aceasta filmare am mers la statia de politie unde am luat contact cu mai mult de 3 politisti care nu purtau masti de protectie si se poate vedea pe camerele de supraveghere din sectia de Politie Campulung Muscel (acolo l-am intrebat pe domnul politist din filmare “sunteti satisfacut ca mi-ati facut rau si mi-ati luat permisul de conducere si talonul pentru 30 de zile degeaba?” Iar el mi-a raspuns “da,am avut orgasm” asa ceva este inadmisibil si consider ca trebuiesc luate masuri in privinta acestui organ de politie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s