civic · opinii · politic

Se adresează Galinei Dodon, mamă și soție

Tamara Rotaru, ex-profesoară, mamă și consilieră locală de la Burlacu, Cahul se adresează Galinei Dodon. Întîi s-a gîndit la mama președinteului RM, apoi a viza-o și pe nevasta lui cu același nume.

8 gânduri despre „Se adresează Galinei Dodon, mamă și soție

 1. Salut din depărtare, vreau să vă spun că nu rămîne nimic nepedepsit de D-zeu, dacă nu se i-au măsuri omenești, e totul pînă la o vreme, dar cînd îți pune stop puterea lui dumnezeu…..vaiiiiii ce jale, cum sîntem la moment cu (covid 19) ne-a pus în genunchi pe tot globul pămîntesc și nu știu dacă este suflare pe pămînt să nu strige după ajutor la D-zeu….😰😰😰😰🙏🙏🙏

  Apreciază

 2. Si eu vreau sa o rog pe mama si sotia Domnului Dodon da se opreasca la timp. Dumnezeu o sa va pedepseasca groaznic. Nimic mi ramane neplatit in viata. Au copii si o sa sudare in urma lacrimilor noastre. Cri care suntem in diaspora. O sa ardenti in foc.

  Apreciază

 3. Doamna PROFESOARA,Multumim mult ca cineva vorbeste pozitivde diaspora noasta,eu cred ca mama lui Dodon nu are inima Dar Dumnezeu ii va purta de grija o sa le iasa pe git ,si pe nas tot ce fura si bataile de joc de poporul muncitor si nevinovat ,in locul lor mas pune pe ginduri.multumim pentru curaj, apel Doamma.

  Apreciază

 4. Bună seara . Mă doare cuvântul Diaspora . Înțeleg perfect cât de greu vă este .Sunteți ai noștri ,deși impuși să plecați tot din cauza hoților ..Nu toți pot înțelege acest factor..Exact cum au fost exilați in Siberia ,așa ați fost nevoiți și voi să luați calea spre un ban. ,pe care aici îl furau tot ei..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s